2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 مشق انتظار🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 6587 بازدید | 244 پست

ما محجبه ها و نماز خون ها خیلی مظلومیم. از این بابت که بی حجاب ها و اونایی که آزادی کامل دارند خیلی زندگیشون رو شادتر و بهتر جلوه میدن. من اینو با چشم خودم تو زندگیم دیدم. باید انقققد ثابت کنیم حالمون خوبه که بقیه جذب بشن ب راه ما

بقول فرشته وقتی رفتار و احوال مارو ببینن ب فکر فرو میرن

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
انشاءالله ..مطمعنم مادر خوبی مثل شما دخترای پاکی داره ولی خوب متاسفانه شرایط جامعه بده  وبچه ها ...

ممنون گلم خوبی از خودتونه❤❤ بچه ها همشون واقعا مثل گل پاکن ولی شاید ندانم کاری من والد از اول یکم سستشون کرده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظر من مقایسه زندگی آدمو نابود میکنه مشکل ما اینه که مشکلات زندگیمون رو میبینیم و این باعث میشه ...

احسنت احسنت 

عزیزان خسته نباشید 

تا جلسه ی بعد یا علی

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
تشویق رفتاری و احساسی و سپس گفتاری  جلسه ی بعد یاد آوری کنید بیشتر بحث کنیم

چشم سادات جان حتما❤❤🌹🌹🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
احسنت احسنت  ان شاءالله در آینده ای نزدیک همسرانمان هم گروهی داشته باشند،البته همسر ما مدیریت ...

وای چقد تصورش سرشوق آورد منو 😍😍

همسر فعالِ منم بشه نماینده 😂😂😂😂

ایشونم نمایندگیش مثل خودم بیسته 

(از الان سفارششو میکنم )😂😂

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم