2777
2789

با یه نفر دوست معمولی بودم و اصلااااا بهش حسی نداشتم بهش میگفتیم داداش

من خیلی محبتم نسبت به دوستام زیاده

طرف وابستم شد شدییییدا😬😬😬در حد خودکشی

بر تیر جورتان ز تحمل سپر کنیم… این سختی کمان شما نیز بگذرد💚🤍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خواستگار داشتم ک با کلی اصرار اومدن..خانوادم بشدت مخالف بودن...بعد ک اومدن گفت من قبلا‌نامزد کرده بودم و عاشق نامزدم بودم ولی نمیتونم عاشق دختر شما باشم فقط میتونم دوستش داشته باشم😂😂😂😂

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
😂😂وای منم مث خودت به یکی در حد دوست معمولی کمک کردم از افسردگی دربیاد بعد عاشقم شد دوباره افسرده ش ...

😂😂😂😂😂وای خداااا

بخدا اینقدر سرش حرص خوردم و عذاب وجدان گرفتم هرشب سردرد بودم😂😂

🤷‍♀️هنوز معلوم نیس دارم بهش فک میکنم!😶

اگه دوستش داری ایشالا به نفعت باشه و بهم برسین😁😁♥️

یه خواستگار داشتم ک با کلی اصرار اومدن..خانوادم بشدت مخالف بودن...بعد ک اومدن گفت من قبلا‌نامزد کرده ...

😐😐😐😐😐چه شیرین عقلی بود طرف

ی خواستگار داشتم از ۱۲ سالگیم خواستگار بود .ادم‌نمونده بود واسطه نکنه.اخر ی بار مادرش اومد جلو در خونمون گفت ما دختر خالشو میخوایم براش خودش اصرار داره 😐😐حالا جالبیش اینه تو کل اون چند سال حتی اجازه نداده بودیم خونمون بیانا

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
خب بعدش چیکار کردی 🤕😬😂

با اینکه خیلی عذاب وجدان داشتم ولش کردم😬😬😬😬

یعنی من ولش نکردم اون تعارف زد گفت پس تموم کنیم همچیو منم گفتم اوکی تموم دیگه بهش پیام ندادم

منت کشی هم اومد ولی من نمیخواستمش😂😂😂

من کلا اهل دوستی نبودم اگه میدونستم از اول قصدش همینه عمرا تو اکیپ میوردیمش

تازه پسره یه مشکلی هم داشت اینکه گِی بود😬😬😬