2777
2789
والا ی دوست صمیمی دارم نی قلیون بود اولا. بهم گفت قرص جینسینگ خورد چاق شده بود ۱سالم هست قطع کرده ام ...

قرص کپسول و پودر جنسینگ کورتون دگزا داره برگشت داره الکی گفته قطع نکردم ولی روز اول ک برنمیگرده  

داخلی بدن رو داغون میکنه من دایی و عموم پزشک هستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ی دوست صمیمی دارم نی قلیون بود اولا. بهم گفت قرص جینسینگ خورد چاق شده بود ۱سالم هست قطع کرده ام ...

چندماه امتحان کردم هیچ تاثیری نداشت روم☹️

دیدم هیچی تاثیر نداره رو اوردم به داروها

قرص کپسول و پودر جنسینگ کورتون دگزا داره برگشت داره الکی گفته قطع نکردم ولی روز اول ک برنمیگرده &nbs ...

اره اگه قراره ۱ماهه ۱۰کیلو اضافه یا کم کنیم معلومه یه جای کار میلنگه ولی مطمئنم قطع کرده میگم که دوست صمیمیمه باهم از این حرفا نداریم ازترس عوارضش قطع کرد اصلا

سس سفید نه مثلا یه چیز بی ضرر تر

اسی میگم من خودمم لاغر بودم غذا هم زیاد میخوردم اما چاق نمیشدم

یمدت تنقلات مث بادام و کیک و رانی و پفیلا و...زیاد میخوردم حدود13کیلو اینجوری اومد رو وزنم😐الانم میخوام لاغر شم

تنقلات واقعا چاق میکنه ولی درکنارش دمنوش و عرق کاسنی واینجور چیزا بخور کبد و معدت داغون نشه

یه کاربر خاموش که بعداز2.3سال عضو شده  دیگه خیلی هاتونو میشناسم و دیدم ت خیلی از تاپیکای جنجالی هم بودم  
اسی میگم من خودمم لاغر بودم غذا هم زیاد میخوردم اما چاق نمیشدم یمدت تنقلات مث بادام و کیک و رانی و ...

همه اینارو دارم میخورم هر روز یا روز درمیون پیتزا و لازانیا در هفته سه روز میخورم ولی باورت میشه هیچ تاثیری نداره؟