2777
2789

لطفا تیکه نندازین از دیروزه حالم بده واقعا نمیدونم چکاکنم.الان دیگه هرکاری میکنم تا بفهمم راست چیه دروغ چیه.

اونایی ک درجریان تاپیک دیروزم بودن....من انقد دیروز حالم بد شد نتونستم دووم بیارم زنگ زدم ب شوهرم.سرکار بود.گفتم این قرص چیه از کجا اوردی.قیمتشم بالاست الکی بخوای بگی پیدا کردم یا مال دوستمه زنگ میزنم بابات بیاد تکلیفمو روشن کنم.بعد اولش انکار کرد ک نمیدونم کدومو میگی و این حرفا تااخرش گفت مال فلانیه از فلان عطاری گرفتم براش دنبال این قرصه بوده ب همه گفته ک شاید کسی اشنا داشت براش جور کنه.منم واقعیت باور نکردم ولی گفتم دیگ کشش ندارم.تازه اسباب کشی هم کردم.گفتم من وسیله هامو جمع میکنم میرم.گریه کرد ک بخدا دروغ نمیگمو ازین حرفا.حالا میگم باهاش برم اون عطاری ببینم واقعا ازون گرفته یا ن.ولی از کجا بفهممم مال دوستشه یا ن.شاید هماهنگ کرده باشه.بعدم برا جنین زیر ۸هفته انگاری ۳یا۴تا لازمه ولی این یکدونه تو جیبش بود.ینی دروغ گفته برا رفیقمه؟؟؟اخه با یکی چکا میخواد بکنه!!!

و در اخر اگر کسی میتونه فال بگیره لطفا همین الان برام بگیره.لطفا.ک ببینم واقعا خیانتکاره یا ن.

نمیدونم من که ساده از این مسایل نمیگذرم 

https://harfeto.timefriend.net/16238796983979                                                                       من خیلیاتونو میشناسم 😊😉کاربر جدید نیستم 😃پس سعی کن کمتر دروغ بگی 😎🙃                             ورزش کن!                                                                 سالم بخور😋!                                                           کتاب خوب بخون نه هر کتابی !                                    همیشه سعی کن ی قدم از دیروزت جلوتر                   باشی!                                                                        خودتو دوست داشته باش هر جوری که بلدی این مهم ترین اصل زندگیه!💃👑            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت برم پیش دوستش؟؟؟ زشت نیس؟؟؟

الاان حتما با دوستشم هماهنگ کرده ببین تورو نمیدونم من ولی خودم اینجوریم که باور نمیکنم چون اکثرا گند کاریاشونو  به اسم دوستشون میگن اقایون ینفر چرا باید همچین قرصی رو بسپاره که همسر تو بخره ؟اصلا مگه ادم روش میشه

https://harfeto.timefriend.net/16238796983979                                                                       من خیلیاتونو میشناسم 😊😉کاربر جدید نیستم 😃پس سعی کن کمتر دروغ بگی 😎🙃                             ورزش کن!                                                                 سالم بخور😋!                                                           کتاب خوب بخون نه هر کتابی !                                    همیشه سعی کن ی قدم از دیروزت جلوتر                   باشی!                                                                        خودتو دوست داشته باش هر جوری که بلدی این مهم ترین اصل زندگیه!💃👑            

آخه یه مرد بره دنبال قرص سقط جنین برا یکی دیگه. باور کردنش سخته. 

نرو پیش دوستش نهایتا باهاش هماهنگ میکنه. نباید ب روش میاوردی باید زیر زیرکی تحت نظرش داشتی و دنبالش میکردی. 

الان اگر کار خودشم باشه دم ب تله نمیده