2777
2789
عنوان

ازمایش بتا

115 بازدید | 11 پست

لطفا نظرتونوبگید من امروز ۳۰سیکلم هست معمولا سیکل هام ۳۵روزهستن تا حالا ۲باربی بی چک زدم منفی بود بنظرتون برم ازمایش بدم یانه خیلی عجولم هیچ علائمی هم ندارم ممکنه باردارنباشم روز۱۸سیکلم صبحش ترشح داشتم فکرکنم تخمکگذاری بودهمون شب رابطه داشتم بافرداش 

نه هنوز زوده بنظرم یکم صبرداشته باش عزیزم

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هنوز زوده بنظرم یکم صبرداشته باش عزیزم

این ماه خیلی عجولم اخه چندساله ناباروری داشتم اسفندماه ی سقط داشتم بعدچندماه جلوگیری این ماه اقدام بودم خیلی روزابرام دیرمیگذره

این ماه خیلی عجولم اخه چندساله ناباروری داشتم اسفندماه ی سقط داشتم بعدچندماه جلوگیری این ماه اقدام ب ...

بنظرمنکه اول بی بی بزن هروقت مثبت شد بعدبرو ازمایش.منم ماه پیش اولین اقدامم بود همش توهم حاملگی میزدم زودترازموعد رفتم ازمایش ولی منفی بود خورد تو ذوقم.بعدهم پری اومد

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم
بنظرمنکه اول بی بی بزن هروقت مثبت شد بعدبرو ازمایش.منم ماه پیش اولین اقدامم بود همش توهم حاملگی میزد ...

اره اینجوربهتره حالا صبرمیکنم تاموعدم ببینم پری میشم یانه

اره اینجوربهتره حالا صبرمیکنم تاموعدم ببینم پری میشم یانه

انشالا ک بارداری و پری نمیاد😍