2777
2789

یه خانومی به شوهرش شک کرده بوده، ولی هرچی گوشیش رو چک می‌کرد، چیزی پیدا نمی‌کرد🤔

تا آخر یه روز که داشت گوشی‌رو می‌گشت، دید به اسم خودش برای شوهره پیام عاشقانه میاد😳

مرد خیانتکار اسم دوست دخترش رو تو موبایل به اسم زنش سیو کرده بوده و زن هم هیچوقت پیامهای خودشو چک نمیکرده😐

شیطان درجا سجده کرد همون جا🖐😂

‌ظاهرتون با خدا، باطنتون یا خدا؛😂🤌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این دوره زمونه هیچی بعید نیس والا😶

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   

من به درجات اعلای شک نائل گشتم.پیامهای خودمم چک میکنم.حتی پیامهای استادشم چک میکنم😑😁میدونم کار بدیه ولی همسرم خیلی موزیه

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

😐اوه مای گادد عجب مغزی داشت

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
خداروشکرشوهرم واسه شمارم هیچ اسمی ننوشته همیشه سراین موضوع باهاش درگیرم😃

برا منم قبلا نمینوشت دلیلشم این بود که کسی میبینه برمیداره شمارتو الان دیگ نوشته جیگر اگه گوشیش زمین باشه یا دست کسی بزنگم میگن بیا جیگرت زنگ زده 

‌ظاهرتون با خدا، باطنتون یا خدا؛😂🤌