2777
2789
عنوان

حق دارم یانه؟

70 بازدید | 13 پست

اب وبرقمون مشترکه باخونه پدرشوهر.روز اول اومدن خواستگاری گفتن خونه براپسرمون طبقه دوم گرفتیم هرچی داریم مال پسرمونه.الان که شوهرم میگه بریم سند جداکنیم که اب وبرق جداشه میگه نه خونه خودمه.شوهرم گفت باشه خوب حداقل بیا به وکالت خودت اب وبرقو جدا کن بازم میگه نه.وقتی اونا ابو بازمیکنن اب بالا قطع میشه.هروقتم تعمیراتی چیزی دارن راحت اب وبرقو قطع میکنن به ما نمیگن .یهو وسط اشپزی دیدن تلویزیونی قطع میکنن .حالام بااین گرما برق وابو قطع کردن مابوقیم دیگه.خسته شدم 😭

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

منم مث خودتم‌...  با این خفاوت ک ما موفت اینجایمم  توشهر ما تازه گاز کشی کردن ...  ساختمان مارم تازه ... من تازه لباسشویی اتومات گرفتم میبینم‌پدرشوهرم الان صدام‌کرد ک چرا گرفتی چرا عجله کردی برو ابگرمکن لخر بخاری بخر ..اصن همشون اخم تخمن از صبح🤔😒😒😒

منم مث خودتم‌...  با این خفاوت ک ما موفت اینجایمم  توشهر ما تازه گاز کشی کردن ...  سا ...

مامجبوریم اینجا باشیم چون پول کرایه خونه وخرید خونه نداریم.واقعا دور بودن خیلی خیلی خوبه.حتی اگر خونواده شوهرت ماه باشن

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید پمپ رو رکشن کنبم ک منبع پربشه اب بیاد برامون ... بعد اپمپ ی صدای خیلی زیاد میده از ترس خیلی کم روسن‌میکنم اذیت نشن...  از پریروز اب نداشتم‌تا امروز ک دیگه نتونستم تحمل کنم رفتم‌پمپ رو زدم .... لعنت ب همه شون

باید پمپ رو رکشن کنبم ک منبع پربشه اب بیاد برامون ... بعد اپمپ ی صدای خیلی زیاد میده از ترس خی ...

ما ساعتای یک ودو شب میریم حموم چون اب نیست.شست وشو واینام همین ساعتاس.بعد میگن خونه داری بلد نیست تمیزکاری نمیکنه

فقط یه چیز میدونم زندگی اطراف خانواده شوهر زندگی نیس جهنمه 

دقیقا.من نه خواب راحتی دارم چون میگن همش میخوابه.نه لباس راحتی میپوشم.نه به قول شما اصلا زندگی میکنم

ای بابا ..حدایا کی میشه ماها هم صاحب خونه بشیم بریم ازین جهنم

فقط خودش باید عنایت کنه .من دیگه نمیتونم

دقیقا.من نه خواب راحتی دارم چون میگن همش میخوابه.نه لباس راحتی میپوشم.نه به قول شما اصلا زندگی میکنم

عین من ... مجبورم توابن‌گرما با لباس مناسب ببرون رفتن یا‌مهمون اومون بگردم ..چ حماقتی بود کردم قبول کردم زندگی اینجا رو

عین من ... مجبورم توابن‌گرما با لباس مناسب ببرون رفتن یا‌مهمون اومون بگردم ..چ حماقتی بود کردم قبول ...

چن وقته اومدین؟

[QUOTE=197014590]چن وقته چهارماهه عروسی کردم ..... شما چن وقته

ان شاالله هر چه زودتر شرایط جور شه برین

من چهارساله .دارم کم میارم