2777
2789
عنوان

سونوگرافی غربالگری و استرس

| مشاهده متن کامل بحث + 6675 بازدید | 205 پست
من هفته ی دیگه، تعطیلات که تموم بشه میرم برای آنومالی

من که اصلا جور در نمیاد هی وقت میگیرم هی کنسل میشه

کاش همون اول خودم کنسلش نمیکردم😶

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 

راسی واکسن زدید؟

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که اصلا جور در نمیاد هی وقت میگیرم هی کنسل میشه کاش همون اول خودم کنسلش نمیکردم😶

تو جنینُ حس میکنی؟

منکه اصلاً حسش نمیکنم!

انگار نه انگار چیزی توو شکمم هست😞

فقط گاهی زیرِ شکمم تیر میکِشه

تو جنینُ حس میکنی؟ منکه اصلاً حسش نمیکنم! انگار نه انگار چیزی توو شکمم هست😞 فقط گاهی زیرِ شکم ...

وای آره گاهی اوقات

مطمئنم جنینه

یه چیز شبیه راه رفتن مورچه زیر پوستم حس میکنم

شاید در روز دوبار زیاد نه ها

خیلی باحاله😄😄😄

وای آره گاهی اوقات مطمئنم جنینه یه چیز شبیه راه رفتن مورچه زیر پوستم حس میکنم شاید در روز دوبار ز ...

من هیچی حس نمیکنم😟

جفتم قدامیه!

میگن اونایی که جفتشون قدامیه دیرتر متوجه حرکت جنین میشن! مثلاً هفته ی ۲۰ یا ۲۲ به بعد!

غیراز تیر کشیدنه زیرِ شکمم که از اولِ بارداری حس میکردم هیچی دیگه حس نمیکنم

من هیچی حس نمیکنم😟 جفتم قدامیه! میگن اونایی که جفتشون قدامیه دیرتر متوجه حرکت جنین میشن! مثلاً هف ...

خب پس مشکلی نیست

دو هفته دیگه صبر کن حس میکنی

من دیگه تیر کشیدن ندارم

من هیچی حس نمیکنم😟 جفتم قدامیه! میگن اونایی که جفتشون قدامیه دیرتر متوجه حرکت جنین میشن! مثلاً هف ...

سلاممم

من امروز رفتم آنومالی

همه چی اوکی بووود خداروشکر

گفت رشد خود جنین و جفت عالیه

جفتمم پایین نیست

در کل همه چی اوکی بود

وای چشماش باز بود دُرشت بود چشمای دختر نازم😋

دست و پاهاش خیلییی خوب بود کلی ذوق کردم

😍😍😍😍😍😍

سلاممم من امروز رفتم آنومالی همه چی اوکی بووود خداروشکر گفت رشد خود جنین و جفت عالیه جفتمم پایین ...

عزییییییییییییزم😍

خداروشکر🙏

چقدر صحنه های لذت بخشی دیدی😍

هزینه ی آنومالی چقدر شد؟

اکوی قلب نرفتی هنوز؟؟

من امروز میخواستم برم آنومالی ولی منصرف شدم، فردا میرم!

دکتر بهم قرصِ آهن فیفول داده که از پریروز پدرِ معده ی منو درآورده! فکر کنم معده ام زخم شده! هر چی میخورم زخمم میسوزه! ۳شبِ از درد خوب نخوابیدم! پریروز ۶صبح از دردِ معده بیدار شدم حالم بد شد یهو بالا آوردم! انقدر ناشتا عوقِ خالی زدم دل و روده ام پیچید بهم! حس میکردم الانه که جنینم بالا بیارم😅 امیدوارم زخمِ معده نباشه ولی مثلِ زخمِ معده درد میکنه! چون سوزش معده نیست! انگار سوراخ شده معده ام، دردش زده به پشتِ معده ام ، بینِ دوتا کتفم داره سوراخ میشه😭

دعا کن آنومالیِ منم بخیر بگذره🙏

عزییییییییییییزم😍 خداروشکر🙏 چقدر صحنه های لذت بخشی دیدی😍 هزینه ی آنومالی چقدر شد؟ اکوی قلب نر ...

اره خیلی خوب بود

سونو شد ۵۲۰ تومن

اکو هم چهارشنبه میرم

وای چرا انقد معده تون خرابه😶

درد و سوزش معده وحشتناکه 

دکتر قرصی چیزی نداده برای معده ؟

واکسن زدین؟

اره خیلی خوب بود سونو شد ۵۲۰ تومن اکو هم چهارشنبه میرم وای چرا انقد معده تون خرابه😶 درد و سوزش ...

نه واکسن نزدم

من کلاً حالت تهوع از اولِ بارداری تا الان نداشتم

بالا هم نیاوردم

ولی معده ام خیلی اذیت کرد

اوایل که سوزش داشتم که توی بارداری عادیه

ولی از وقتی کپسولِ فیفول میخورم معده ام ترکیده!

قبل از بارداری هیچگونه ناراحتی معده و مشکلِ معده نداشتم

اینجا گفتن سونوی آنومالی ۳۵۰ تومن میشه🤔

نه واکسن نزدم من کلاً حالت تهوع از اولِ بارداری تا الان نداشتم بالا هم نیاوردم ولی معده ام خیل ...

عه چه خوب قیمتش🤭

عه چه خوب قیمتش🤭

سلام عزیزم

امروز منم رفتم آنومالی رو انجام دادم

خداروشکر سالم بود و هیچ مشکلی نداشت

کلی هم وَرجه وُرجه میکرد😅

شوهرم از اول تا آخر فیلم گرفت

خمیازه هم کشید😍

چشماشم باز کرد😍

فکر کنم توو سونوگرافی چشمهای همشون درشت دیده میشه، چون عروسکه منم چشماش درشت بود

خیلی دوست دارم شبیه همسرم بشه😍

الان انقدر سبک شدم که انگار روی اَبرهام😍

قبل از اینکه نوبتم بشه از تپش قلب و استرس داشتم سکته میکردم

بشدت دلشوره داشتم

شوهرمم بارِ اولش بود که میومد سونو و بچه رو میدید

کلی ذوق کرده بود

منم همینجور اشکام میریخت...

برای تواَم خیلی خوشحالم

خداروشکر که بچه هامون سالمن

ایشالا تا زایمانمونم مشکلی پیش نیاد و راحت زایمان کنیم

من امروز زنگ زدم تهران به مطبِ دکتری که دوست دارم زایمانمو انجام بده

برای آبان بهم وقت داد

سرش خیلی شلوغه

هزینه ی آنومالی هم ۳۵۰ شد

ولی برای ما ۴۵۰ تموم شد😆

چون وسطِ راه ماشین خاموش کرد

هزینه ی یدک کِش دادیم که ماشینُ بوکسل کرد😅😆

سلام عزیزم امروز منم رفتم آنومالی رو انجام دادم خداروشکر سالم بود و هیچ مشکلی نداشت کلی هم وَر ...

سلام مامانِ خوشگل

چقدر حالم خوب شد با پیامت

چون تا الان که چهارماه و نیم هستیم شما همش استرس داشتی و نگران بودی 

کلی خوشحالم الان

بعدشم چقدر خوب که دکترت گذاشت همسرت بیاد داخل منو که نذاشتن فیلم بگیرم اه😒 گفتم سی دی شو بدین گفت نه فقط سه بعدی سی دی داره 

دیگه گفتم عیب نداره بیخیال

راسی دکترت کیه تو تهران؟ اسمش و آدرسشو میگی؟ 

کدوم بیمارستان مد نظرته؟

ای بابا فدای سرت دخترتون  😅😅 

منم فردا میرم اکو قلب که شنبه ش برم پیش دکترم

برم باهاش صحبت کنم در مورد واکسن 

ببین این پست رو دکترم گذاشته برای واکسن

من یک هفته دیگه ۶ماهه میشم تو الان چندوقتِته؟

عه جدی🤭

من ۴ ماه و ۱۵ روزمه

۱۹ هفته و ۶ روز