2777
2789
اخ اخ.کلم پلو نخوردم تاحالا ولی هوس کردم.چجوری هست

ا ببخشیدعزیزم نمیدونستم حامله ای

کلم برگ روریزریزمیکنی بعدباهویج رنده شده وپیازسرخ میکنی تا نرم بشه کلم وبعدمرغ اب پزوریش ریش میکنی باکلم سرخ میکنی زرشک هم میزاری وادویه جاتوبعدبابرنج قاطی میکنی میذاری دم کنه بعدنوش جون میکنید

به به

ما اش رشته زیاد دوست داریم هفته ای یکبار میخوریم

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درامای مرغ منظورت گردن مرغ ؟ ممنون اسمش ته انداز مرغ فکر کنم میگن

نه گردن نه،کنار ران هست،ران کوچیکم میگن بهش،رانو که جدا میکنیم بعدش همون قسمت میمونه

نمیدونم ما اصلا درست نمیکردیم و اسمشم نمیدونم،یبار اینجدر درست کردم دیدم خوشمزه شد اوردم تو لیست عذاهام،اگه باشوهرم باشه میگه هرروز اینو درست کنم حتی صبحونه😁

تردو خوشمزه میشه هم مرع هم برنج

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
نوش جان ممنون 🥰😘

وای عزیزم رفتم نت زدم ته انداز،ببینم مثل غدای منه یا چیه،دیدم خوده خودشه😆😆دقیقا شکل و شمایلش.

ممنون که اسمشو بهم یاد دادی،من بهش،میگفتم ته چین به روش خودم😁

وای عزیزم رفتم نت زدم ته انداز،ببینم مثل غدای منه یا چیه،دیدم خوده خودشه😆😆دقیقا شکل و شمایلش. ممن ...

منم تابحال ته چین ۳ بار درست کردم شوهرم همون ته انداز چون‌گوشت کبابی میشه بیشتر دوست داره 

منم تابحال ته چین ۳ بار درست کردم شوهرم همون ته انداز چون‌گوشت کبابی میشه بیشتر دوست داره 

اره ته چینم خوشمزه س اما نه باندازه این ته انداز

چجوریه؟

سبزی قرمه و با اسفنجاج و سیر و پیاز 

پیاز و سیر و تف میدم 

بعد سبزیارو اضاف میکنم 

نمک و فلفل و زردچوبه و رب انارم میزنم 

بعد تهچین کته میکنم 

میتونی گوشت یا مرغم اضاف کنی 

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید