2777
2789
عنوان

بیاید بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 23 پست
عزیزم اگه هاله سریع ایجاد شده مثبت اگه بعد ده دقیقه اومده منفی  ان شاءالله  دلت شاد بشه ...

همون تا دو دقیقه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

هاله نداره 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ❤ به نظرم قشنگترین تاپیکا همین عکس بی بی چک  ان شاءالله قسمت همه 🙏🏽 ما رو هم دعا کن

ان شا‌ءالله همه منتظر ها هنوز خودم شک دارم میگم نکنه الکیه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

هاله رو نمی بینی؟؟

میبینم  ولی خیلی خیلی کمرنگه.چن روز از موعدت گذشته؟چن دیقه بعد اینجوری شد؟ بعضی مواقع بعد نیم سافت انگاری رنگ پخش میشه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
عزیزم کمرنگی بخاطر اینه که زود بیبی زدی. چند روز دیگه بزن پررنگ میشه. مبارکهههه😍😍

آره هنوز چهار روز مونده

میبینم  ولی خیلی خیلی کمرنگه.چن روز از موعدت گذشته؟چن دیقه بعد اینجوری شد؟ بعضی مواقع بعد نیم س ...

نه هنوز چهار روز مونده به موعدم

تو دو دقیقه اینجوری شد 

هاله نداره 

خیلی کمرنگه

نه هنوز چهار روز مونده به موعدم تو دو دقیقه اینجوری شد 

پس قبل موعد زدی.احتمال ۹۹ درصد مثبته دیگه نزن تا روز موعد.کار سنگین هم انجام نده.مبارکه.بنظرم بارداری

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
پس قبل موعد زدی.احتمال ۹۹ درصد مثبته دیگه نزن تا روز موعد.کار سنگین هم انجام نده.مبارکه.بنظرم باردار ...

فدات شم عزیزم چشم