2777
2789
عنوان

فردا روز کنکورمه

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا گفتی  بهشون  😐میگفتی قبول شدم رفتم دانشگاه

اون وقت نمیرفتم نمیگفتن چرا نرفتی . حالا امسال چکار کنم . الان یساله میپرسن میخونی هم یا ن دیگه میگفتم من درس دوس ندارم کنکور هم ثبت نام نکردم مامانم لوم میداد میگفت میخونه 😂

کاش خدا یه نگاه هم ب زندگی من بکنه  کاش منم خوشبخت بشم ای کاش دعا کنید برام 😔
اره

خب استرست تا حدودی به جاست ..ولی اینم بدون استرس خیلی باعث میشه که عمل مغزت بیاد پایینو درصدای خوبی نگیری ...ریلکس کن..ریلکس بودن باعث میشه هر درسی رو 10درصد از شرایط استرسی بهتر بزنی 

ایشالا خوب بدی عزیزم

اینو واسه همه ی کنکوری هااینجا میگم :

خواهشا تاجایی که می تونین استرس و نگرانی رو از خودتون دورکنین میدونم سخته ولی این کارو بکنین لطفا...

داداش من یه پسر فوق العاده درس خون و سربه زیره که اهل هیچی نیست.. خودشو از فیلم و بازی و گوشی و همه چیز منع کرده ...حتی گوشی نداره ...

پزشکی میخواد...پارسال ازمون داد..جواب کنکورش اومد از هیجان زیادش جای رتبه در سهمیه منطقه ..رتبه ی کشوری رو دیده ..صفحه رو بسته گفته قبول نمیشم و بعدشم خب گریه و ناراحتی و ...

ماهم هرچی ازش می پرسیدیم ناراحت میشدو میگفتیم ول کن...

امسال گفتم رو درصداش نظارت داشته باشم ... گفتم کارنامه ی پارسالتو بده میخوام اشتباهاتتو بدونم و کمکت کنم.

گفت ندارم.همین که دیدم صفحه رو بستم و پرینت نگرفتم..

چندهفته پیش دیدم نمیشه ..به هر ترفندی بود شماره داوطلبی و ایناشو گیر آوردم..میدونین که سنجش بعد از یه سالم میشه کارنامه رو دید..

کارنامشو دیدم وداداشم پزشکی دولتی قبول میشد با رتبش..دندانپزشکی هم همینطور ....رشت ..کرمانشاه ...اینجور شهرها..

اینکه چقدر براش ناراحت شدم بمونه که امسال چه زجری به خودش دادو چقدر از نظر روحی اذیت شد.حتی وزنش بالارفتو کلا بی اهمیت شد به ظاهر وزیباییش .

اول خواستم بهش بگم روحیه بگیره که با مشورت گفتن بگی داغون میشه ...جالبه من برای اینکه روحیه بگیره و حس کنه به پزشکی نزدیکه بهش گفتم استرس نداشته باش میدونی کارنامتو دیدم  پارسال با اختلاف شش 7 نفر پزشکی قبول نشدی ؟ 

باورتون میشه چشاش پراز اشک شد ؟ گفت به خاطر شش نفر؟ کاش میوفتادم دانشگاهای شهرای مرزی تو بدترین شرایط و ....

خلاصه که خداروشکر بهش نگفتم و نمیدونم چرا اینجوری شده ..و نمیدونم اصلا امسال میتونه قبول شه ؟ خیلی ناراحتشم ....

عزيزم منم جمعه كنكور دارم 

ميدونى خودت كه تجربى چقد سخته و داغون ميكنه ادمو

اخراش كه ديگه داشت حس جنون بهم دست ميداد😂

ولى گذروندم 

اصلا اصلا اصلا به حرف مردم فكر نكن عزيزدل مردم پشت سر يه ادم مرده هم باز حرف دارن بزنن در هر صورت حرف خودشون رو ميزنن 

براى خودت زندگى كن نه بقيه 

اميدوار باش حتى اميد واهى كه همين اميد هاى واهى به واقعيت تبديل ميشه

اميدت فقط و فقط به خدا باشه 

تو خوندى پس جاى نگرانى نيست

ريلكس برو امتحان بده و با استرس زندگيتو خراب نكن

نشد سال بعد هر چيزى جز مرگ چاره داره عزيزم

احساساتت رو روى برگه بنويس خودتو خالى كن 

ارامش داشته باشید و توکل کنید به خدا 💕

انشاالله بهترین نتیجه رو میگیرید 🌿

من خودم چهار بار کنکور دادم تا رشته مورد علاقم قبول شدم ، کلی حرف شنیدم از دوست و اشنا و فک و فامیل که تو هوشت نمیرسه ، حتما استعداد نداری ، سنت داره میره بالا و .... بعد از هر کنکور هم همشون زنگ میزدن که فلانی چیکار کرده و کلی هم مسخره میکردن و ... بماند . 

خواستم بگم میگذره و اصلا خودتونو به خاطر حرف بی ارزش یه سری ادم بی ارزش ناراحت نکنین ❤

از بعد از ظهر اگر استرس نمیگیرین درس نخونین و استراحت کنین تا ذهنتون اروم بشه ، قران گوش بدین و نماز بخونین و با خدا صحبت کنین . 

از عطر و رنگ مورد علاقتون استفاده کنین بهتون ارامش میده . شب غذای سرد نخورین ، شعی کنین زود بخوابین ولی ممکنه به خاطر هیجان دیرتر خوابتون ببره و این کاملا طبیعی و نرماله . صبح هم صبحانه کامل و مقوی بخورین و سرحال و پرانرژی برین سر جلسه 

اون وقت نمیرفتم نمیگفتن چرا نرفتی . حالا امسال چکار کنم . الان یساله میپرسن میخونی هم یا ن دیگه میگف ...

والا من همه فک میکنن کارشناسی رو تموم کردم ولی انصراف دادم  . همش حرف میزنن من به هیچکی نمیگم

والا من همه فک میکنن کارشناسی رو تموم کردم ولی انصراف دادم  . همش حرف میزنن من به هیچکی نمیگم

والا برا من انقدر ک‌فامیل منتظرن ببینن من چیکار میکنم خانوادم منتظر نیستن.میدونی فامیل خیلییی حسودی هستن مطمنم اگ قبول هم بشم زورشون میاد اگ‌نشمم خوشحال میشن جالبیش اینه خودشون با امتیاز و پارتی و جانبازی و این چیزا همشون رفتن دانشگاه اوناهم ک‌این چیزا نداشتن همشون ازاد خوندن من نمیدونم ب چیشون مینازن

کاش خدا یه نگاه هم ب زندگی من بکنه  کاش منم خوشبخت بشم ای کاش دعا کنید برام 😔