اینو واسه همه ی کنکوری هااینجا میگم :
خواهشا تاجایی که می تونین استرس و نگرانی رو از خودتون دورکنین میدونم سخته ولی این کارو بکنین لطفا...
داداش من یه پسر فوق العاده درس خون و سربه زیره که اهل هیچی نیست.. خودشو از فیلم و بازی و گوشی و همه چیز منع کرده ...حتی گوشی نداره ...
پزشکی میخواد...پارسال ازمون داد..جواب کنکورش اومد از هیجان زیادش جای رتبه در سهمیه منطقه ..رتبه ی کشوری رو دیده ..صفحه رو بسته گفته قبول نمیشم و بعدشم خب گریه و ناراحتی و ...
ماهم هرچی ازش می پرسیدیم ناراحت میشدو میگفتیم ول کن...
امسال گفتم رو درصداش نظارت داشته باشم ... گفتم کارنامه ی پارسالتو بده میخوام اشتباهاتتو بدونم و کمکت کنم.
گفت ندارم.همین که دیدم صفحه رو بستم و پرینت نگرفتم..
چندهفته پیش دیدم نمیشه ..به هر ترفندی بود شماره داوطلبی و ایناشو گیر آوردم..میدونین که سنجش بعد از یه سالم میشه کارنامه رو دید..
کارنامشو دیدم وداداشم پزشکی دولتی قبول میشد با رتبش..دندانپزشکی هم همینطور ....رشت ..کرمانشاه ...اینجور شهرها..
اینکه چقدر براش ناراحت شدم بمونه که امسال چه زجری به خودش دادو چقدر از نظر روحی اذیت شد.حتی وزنش بالارفتو کلا بی اهمیت شد به ظاهر وزیباییش .
اول خواستم بهش بگم روحیه بگیره که با مشورت گفتن بگی داغون میشه ...جالبه من برای اینکه روحیه بگیره و حس کنه به پزشکی نزدیکه بهش گفتم استرس نداشته باش میدونی کارنامتو دیدم پارسال با اختلاف شش 7 نفر پزشکی قبول نشدی ؟
باورتون میشه چشاش پراز اشک شد ؟ گفت به خاطر شش نفر؟ کاش میوفتادم دانشگاهای شهرای مرزی تو بدترین شرایط و ....
خلاصه که خداروشکر بهش نگفتم و نمیدونم چرا اینجوری شده ..و نمیدونم اصلا امسال میتونه قبول شه ؟ خیلی ناراحتشم ....