2777
2789

من مشکل تنبلی تخمدان خیلی شدید داشتم جوری که هردکتر میرفتم میگفتن باید بزودی باردار بشی میگفتن باید دوسال دارو بخوری تا باردار بشی ولی خدا بدون دارو و باپیشگیری بهم نی نی داد ولی من نتونستم ازش خوب مراقبت کنم و ازدستش دادم ازوقتی رفته کار هرشبم شده گریه عذاب وجدان داره خفم میکنه همش جلوی چشممه اون شب لعنتی دلم خیلی گرفته😭😭😭😭

خدایا شکرت خیلی دوست دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از وقت پریودم گذشته بود هی بی بی زدم منفی شد منم چون دیر فهمیدم کلی کارایی که مضربود تو بارداری کرده بودم وقتی فهمیدم ۱۰ روز بعدش سقط شد😔😔😔قلبش نمیزد

میدونم عزیزم هر بچه جای خودشو داره خیلی سخته 

اره دقیقا بااینکه بدنیا نیومدولی هرلحظه دلتنگشم فک میکنم یه چیزی گم کردم همش چشمم دنبالشه😭

این دنیا ارزش ناراحتی نداره هممون رفتنی هستیم نگران نباش عزیز اصلا فقط انرژی مثبت به خودت بده

اره میدونم ولی دست خودم نیست افسردگی گرفتم

عزیزم ان شالاه خدا بهت آرامش بده، من که باردار بودم یوقتایی که بچه تکون نمیخورد و میترسیدم تا برم دکتر استرس میگرفتم و ... میترسیدم بچه چیزیش بشه و از دستش بدم،همسرم که بی قراری های منو میدید می‌گفت یعنی تو وابستگی و دلبستگی ات به این بچه تو شکم و زحمتت برای اون بیشتر از مادرهایی هستش که پسرهای بزرگ و دسته گلشون رو میغرستادن جبهه و شهید میشدن، البته این مثال برای من تاثیر گذار بود و آروم میشدم، عزیزم شما یه بچه دیگه دارید و باز هم به لطف خدا دوباره باردار میشی، قسمت نبوده این بچه به این دنیا بیاد، وگرنه که منم نمیدونستم پسرم رو حامله ام و تو همون ماه اول کارهایی کردم که وقتی فهمیدم باردارم میگفتم چطور این بچه نیفتاده، پس خودت رو سرزنش نکن.

اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.