2777
2789
عنوان

مَن

90 بازدید | 14 پست

میدونید دردناک ترین حالی که امشب داشتم چی بود؟!؟

اینکه حس کردم مثل یه گُلیم که تا عمیق ترین نقطه از ریشَش پژمرده شده:) چون کسی مراقبش نبوده.

انقد پژمردس که دیگه نمیشه کاری براش کرد:)

یعنی ریشع اش خشک شدع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن خودت جوونه بزنی 😍

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
مگه یه ادم چقد میتونه بجنگه؟!؟ من دیگه دل جنگیدن ندارم

زندگی همینه عزیزم، همه مون روزای پر دردی داشتیم 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
میشه از نو جوونه بزن از نو شکوفا شو از نو رشد کن از نو سبز شو

میدونی وقتی به خودم نگاه میکنم میگم شاید اگه انقد ساده نبودم اگه انقد ساکت نمیموندم هیچ وقت اینطوری نمیشد:)

زندگی همینه عزیزم، همه مون روزای پر دردی داشتیم 

من روز خوب نداشتم:)

هرچقد یادم میاد نداشتم.

اخرین باری که از ته دل خندیدمو یادم نمیاد اخرین روزی که بدون ناراحتی گذروندمو یادم نمیاد:(