2777
2789
این نیز بگذرد  سخت و چون مرگ بگذرد ولی بگذرد  زندگیه دیگه کثیف و سخت و حال بهم زن &nbs ...

من همیشه به خودم گفتم عب نداره درست میشه تحمل کن تموم میشه ولی تموم نمیشه همیشه هست همیشه کنارمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه به خودم گفتم عب نداره درست میشه تحمل کن تموم میشه ولی تموم نمیشه همیشه هست همیشه کنارمه

میدونی،یجایی خودت به معنای واقعی کلمه خسته میشی 

انقدری که جرئتشو پیدا میکنی محکم بخوابونی دم گوش سرنوشت و این چرت و پرتا و داد بزنی :من بریدم!-!! بسسسههه

برات آرزوی اون لحظه ی تموم شدنشو دارم.

آره طول میکشه.آره در حد سگ درد داره ولی تموم میشه.چون رسمشه.باید تموم شه

ما عشقی رو قبول میکنیم که فکر میکنیم لیاقتشو داریم-the perks of being a wallflower
میدونی،یجایی خودت به معنای واقعی کلمه خسته میشی  انقدری که جرئتشو پیدا میکنی محکم بخوابونی دم ...

تک تک چیزایی که میگیا حس کردم ولی دوباره نه دیگه نمیتونم دوباره نمیتونم اگه باز زمین بخورم بخدا نمیتونم دیگه پاشم

صددرصد..ضعف ایمان داری..وگرنه میبینه میشنوه کمکت میکنه و هیچوقت تنهات نمیزاره 

میدونی میدونم نمیبینه..ولی فقط تنها چیزی که ازش میخوام اینه که دوباره تنهام نزاره چون دوباره نمیتونم اون روزارو تحمل کنم

شکست قوی ترت میکنه فردا محکم تر بلند میشی😍❤طاقت بیار تا تموم   بشه بعد از هر طوفان یه ارامشه

اره ولی اگه دوباره شکست زمینت بزنه چی؟!؟ ادم چند بار مگه میتونه بشکنه و بلند شه چقد مگه میتونه تحمل کنه؟!؟