توت_فرنگی_و مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 1115 عنوان بیاین کدمعرف بلوبانک بدم...بهترین بانک 😍 157 بازدید | 24 پست کد معرف:MGVZ5Yخیلی راحته کارکردن باهاش کل کاراتو میتونی انلاین انجام بدی حتی ثبت نام و پرکردن فرمعاشقش شدم خیلی کارتاشون کیوتن😍😍قسمت کدمعرف کدی که نوشتم رو میتونین واردکنین کاش نی نی سایت قابلیت بلاک داشت🤦🏻♀️ 1400/04/08 | 22:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
neeeeedaaaa عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 2014 کسی انجام نمیده😂 خودتو خسته نکنن نی نی سایتیا میترسن حساب چن صد میلیاردیشون هک بشه همه پولاشون بالا کشیده بشه درصورتس ک من دارم راحت ترش پیدا نمیشن
توت_فرنگی_و مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 1115 کسی انجام نمیده😂 خودتو خسته نکنن نی نی سایتیا میترسن حساب چن صد میلیاردیشون هک بشه همه پولاشو ... من تازه کشفش کردم عاشقش شدم اصنمنتظرم بدستم برسهههه😍 کاش نی نی سایت قابلیت بلاک داشت🤦🏻♀️
توت_فرنگی_و مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 1115 بلوبانک چی هست؟؟ بانکه دیگه ثبت نامش انلاینه دیگه نمیخوادبری بانک کاراش خیلی راحته اصلابانک رفتن نمیخواد اپلیکیشنشو نصب کردم و ثبت نام کردم قراره کارتش بیاد۷روزه رایگانه خودشم لازم نیس اولش پول بدی برای افتتاح حسابزیرمجموعه ی بانک سامانه کاش نی نی سایت قابلیت بلاک داشت🤦🏻♀️
توت_فرنگی_و مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 1115 واسه چ کارایی هس کجا و کی استفاده میشه مث بانکای دیگس ولی خیلیییی کاراش اسسون ترهحتی ثبت نامش انلاینه و اولش پول نمیگیره برای افتتاح حسابلازم نیس بری بانک براافتتاح حساب و رمزپویاواین کاراانلاین همه کارارومیتونی انجام بدی کارتشم رایگان پست میکنهزیرمجموعه بانک سامانه کاش نی نی سایت قابلیت بلاک داشت🤦🏻♀️
neeeeedaaaa عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 2014 من تازه کشفش کردم عاشقش شدم اصن منتظرم بدستم برسهههه😍 من دارم قرمزشو😂 با عکسش فرق داره خیلی ذوق نکن شبیه کارت بنزینه🤣🤣🤣
روح_شب عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1290 راس میگه جالبه هر نفر رو هم که بیاری ۳۰ تومن پول میده بهت 😃❤
توت_فرنگی_و مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 1115 من دارم قرمزشو😂 با عکسش فرق داره خیلی ذوق نکن شبیه کارت بنزینه🤣🤣🤣 اره منم قرمزشو گرفتم😁😁خیلی حال کردم باهاش کاش نی نی سایت قابلیت بلاک داشت🤦🏻♀️
توت_فرنگی_و مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 1115 راس میگه جالبه هر نفر رو هم که بیاری ۳۰ تومن پول میده بهت 😃❤ اره😍 کاش نی نی سایت قابلیت بلاک داشت🤦🏻♀️
ماهلین1 عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 2562 کاربریت میترکه هااا من اینجوری ترکیدم دیگه هم برنگردوندن کاربریمو وطنم😔🖤🖤🖤🖤
توت_فرنگی_و مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 1115 کاربریت میترکه هااا من اینجوری ترکیدم دیگه هم برنگردوندن کاربریمو چرا کاش نی نی سایت قابلیت بلاک داشت🤦🏻♀️
توت_فرنگی_و مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 1115 چی هست میشه بگی توضیح دادم یکم بالاترمن خودم تازخ امروزثبت نام کردم خیلی باحاله بانکه اما کاراش همش انلاینه ۵دقیقه ای ثبت نام میکنی کارتتو میفرستن دم خونت رایگانهرنفروباکد خودت بیاری ۳۰تومن پول میده فک کنمکارتتم خودت رنگشو انتخاب میکنی خیلی نازن کارتاشون😍 کاش نی نی سایت قابلیت بلاک داشت🤦🏻♀️