2777
2789
عنوان

خانه داری بهتره یا شاغل بودن؟

2653 بازدید | 187 پست

قبل از ازدواجم یه جا شاغل بودم البته نیمه وقت. یه مدتم مغازم داشتم. الان ۴ساله ازدواج گردم اومدم تهران. گاهی وقتا احساس پوچی میکنم😞خودمو سرگرم میکنم با کارای هنری و اینستا. ولی بازم احساس افسردگی دارم. از طرفی هم کرونا زیاد شده کارم که به راحتی پیدا نمیشه. نمیدونم چیکار کنم. یه وقتایی میگم بیخیال بابا تو خونه ای اختیارت دست خودته. یه وقتایی هم خسته میشم. همسرم میگه اگه دوست داری برو کلاس. به نظر شما شاغل بودن بهتره یا خانه دار بودن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیریت بین این دوتا بهترین گزینه اس 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
خانه داری...مخصوصا وقتی بچه داری....

شعر شد 😂

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

خانه دارم 

صدالبته شاغل بودن 

دستتت توی جیبته پیش کسی دراز نیست 

به نام خدا❤سلام عضو گروه سفید💌وزن💎67قد😎158 وزن هدف 57 انشالله بهش برسم فقط صورتم تغییر نکنه دوبار رژیم سخت گرفتم صورتم خیلی کوچیک شدبرای شادی روح مادرم ممنون میشم صلوات بفرستین 💚ممنونم ❤