2777
2789
عنوان

حالم خيلي بده

469 بازدید | 35 پست

ديشب شوهرم نيومد خونه و من ٤٨ ساعته كه پريودم و دل درد بدي دارم

انقدر اين روزا فشار رومه كه حد و حساب نداره

يكي دو ساعت پيش رفتم دكتر فشارم ٧ بود الان دل دردم خوب شده ولي انقدر استرس دارم و حالم بده كه حدو اندازه نداره

هركاري ميكنم آروم نميشم

انگار توي من غوغاست

خيلي تنهام و حتي حرف زدن با كسي هم آرومم نميكنه

ديشب به بابام گفتم بيا خونمون زنگ بزن شوهرم بياد ببين دردش چيه حلش كنيم

بابام اومده ميگه خيلي زود به ما انتقال دادي بذار چند روز بگذره بعدش من ميام حرف ميزنم

هميشه شونه خالي ميكنن و من ميمونم و يه دنيا استرس

نميدونم چيكار كنم واقعا حالم بده

انقدر استرس دارم حالت تهوع گرفتم هيچي نميتونم بخورم 

نكنه حالم بد بشه بلايي سرم بياد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم مثل شما هستم یک هفته پیش پریودم تموم شده بود از استرس و دعوای همسرم و رفتنش دوباره دور روز ...

خدايا چرا آخه زندگي همه داره به سختي ميگذره واقعا خدا دلش نميسوزه برامون

خدايا چرا آخه زندگي همه داره به سختي ميگذره واقعا خدا دلش نميسوزه برامون

من مادر شوهرم از اول هم من ونمیخواست برای پسرش 

انقدر برام دعا نوشت و جادو گرفت میلیون میلیون تا شوهرم واز من زده کرد .شوهرم حتی یه دونه جواب هم بهم نمیده خدا از مادرش نگزره 

من مادر شوهرم از اول هم من ونمیخواست برای پسرش  انقدر برام دعا نوشت و جادو گرفت میلیون میلیون ...

خدا خيلي صبر داره مثل ما نيست جوابشونو ميده

اما ج فايده 

ميترسم يه بلايي سرم بياد از مرگ نميترسم از سكته كردنو ناقص شدن ميترسم بخدا

خدا خيلي صبر داره مثل ما نيست جوابشونو ميده اما ج فايده  ميترسم يه بلايي سرم بياد از مرگ نميت ...

به خودت مسلط باش الان خودت فقط میتونی به خودت فکر کنی یه اب قند بخور یه قرص مسکن بخور کمی بخواب انشاالله که شوهرت برمیگرده خونه وزندگیت درست میشه 

به خودت مسلط باش الان خودت فقط میتونی به خودت فکر کنی یه اب قند بخور یه قرص مسکن بخور کمی بخواب انشا ...

الان از دكتر اومد بهم مسكن زد اما اصلا نميتونم بخوابم

اصن يه حاليم كه قابل توصيف نيست 

دارم سكته ميكنم از استرس