2777
2789

غروب تا شب ازاد میشه

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ازاد شده امشب میتونی اقدام کنی فردا صبحم نزدیکی داشته باش

ازادشده الان؟من پلی کیستم یعنی امکان هست ازاد نشه😔😔

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰
ینی هنوز ازاد نشده گلم

تخمک کلا عصر ب بعد ازاد میشه

اون روزی ک کیت مثبته ۱۲ ساعت بعد کیت مناسبه واسه اقدام

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
تخمک کلا عصر ب بعد ازاد میشه اون روزی ک کیت مثبته ۱۲ ساعت بعد کیت مناسبه واسه اقدام

آهان مرسی عزیزم

دعا کن نتیجه بگیرم این ماه دیگه

آهان مرسی عزیزم دعا کن نتیجه بگیرم این ماه دیگه

انشالله ک خدا یه عرزند سالم و خوش چهره نصیبت کنه عزیزدلم

دوره هات چند روزس که روز ۹ مثبت شده و چجوری میزنی ساعتش ادرار و اینا منم این ماه از شب ۸ دارم میزنم ...

دوره ام۲۶روزه اس 

امروز ساعات۲زدم

بقیه روزا ۱۱