2777
2789
عنوان

خانمهای خونه دار چقد پس انداز دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این شرکت بازم نیرو میخان یا تکمیله

میخوان خیلی شرکت بزرگیه 

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻

من هیچی هیچی ندارم با اینکه شوهرم وصع مالیش خوبه اصلا پول نمیده امار دقیق پولی که میده تو کارت داره اس ام اسش میره براش سریع زنگ میزنه چی خریدی حتما باید از فروشگاه بخرم اونم خوراکی برا بچه ها که فاکتور لده میشینه فاکتور خرید چک میکنه فکر ۴ تا بستنی و یه پفک و حساب میزنه بیچارم کرده خساستش همیشه حسرت همه چی دارم 

من هیچی هیچی ندارم با اینکه شوهرم وصع مالیش خوبه اصلا پول نمیده امار دقیق پولی که میده تو کارت داره ...

شوهر من ت خورد خوراک اصلا خسیس نیس زیاد حساب کتاب هم نمیکنه ولی تا پولی میده خرج نیازهای ضروری آرایشگاه لباس اینا میشه تمام شد رفت هیچی نمی‌مونه برا پس انداز

شوهر من ت خورد خوراک اصلا خسیس نیس زیاد حساب کتاب هم نمیکنه ولی تا پولی میده خرج نیازهای ضروری آرایش ...

ارایشگاه که خودم باید رنگ کنم و ابرو بردارم اصلا هزینه نمیده رنگم خودش از بازر اشعالترین و ارزونترین با کلی تخفیف از فروشندع به زور میگیرع لباسم که سالی یک بار کفش هر چهار ۵ سال یه بار کیف اخریش ماله عروسیم بود 

ارایشگاه که خودم باید رنگ کنم و ابرو بردارم اصلا هزینه نمیده رنگم خودش از بازر اشعالترین و ارزونترین ...

فداتبشم عزیزم کاش میشد ی درآمدی هم برای خانمهای خونه دار بود