2777
2789
مگ چندسالشه.اگ همچین برخوردی بامن میکردهرکی ک باشه حتی دخترم دعواش یاکتک میزنم تابفهمه کاراشتب نکنه ...

دخترم سه سالشه 

من مگ چی‌گفتم ک شلوغش کرده باشم اصلا چیزی نگفتم بهدخواهرم ولی ناراحت شدم چون دخترم داشت شوخی میکرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به خود آدم داره من به خواهر زاده هام از گل نازکتر نمیگم بچه خودمم اگه کار اشتباهی کنه خودم دعواش میکنم که کسی دیگه چیزی بهش نگه،واسه همین کسی به بچم چیزی بگه ناراحت میشم

خودت باش مثه بقیه زیاده🕷🕸
دخترم سه سالشه  من مگ چی‌گفتم ک شلوغش کرده باشم اصلا چیزی نگفتم بهدخواهرم ولی ناراحت شدم چون د ...

به خواهرت بگو،اگه رو بدی همیشه تکرار میکنه کارشو

اگر بزنه که قاطعیت نشون میدم ولی اگر دعوا کنه تو دعواشون دخالت نمیکنم، بچم باید از پس خودش بر بیاد(ی ...

تاحالا نزدع بود فقط دعوا میکرد ولی امروز زدش من خیلی رو دخترم حساسم خونمم اینجا نیس ی شهر دیگس ب شوهرم پیام دادم بیاد ببرمون 😟

دخترم سه سالشه  من مگ چی‌گفتم ک شلوغش کرده باشم اصلا چیزی نگفتم بهدخواهرم ولی ناراحت شدم چون د ...

بعضیااخلاق ندارن شوخیوبگیرن اخه بکشه مورودردداره 

شایدم ازشوخی همینجوری زدیادعواش کرده

بستگی به خود آدم داره من به خواهر زاده هام از گل نازکتر نمیگم بچه خودمم اگه کار اشتباهی کنه خودم دعو ...

منمدهمیشه سعی میکنم خودم زودتر ب دخترم بفهمونم کارش اشتباهه تا کسی چیزی نگه ولی الان ی دفعه اومدم پذیرایی دیدم زدش سرشم داد زد اونم گریه اومد سمت من منم فقط ریختم تو خودم الانم سر سنگین شدم الان خواهرم باز داره با بچم سروکله میزنه انگا ن انگار دعواش کرده چن دقیق پیش 

نمیدونم بخدا الانم دارن باهم شیر میخورن دخترم همش میچسبه بهش همه جا

ازشوخی این کاروکرده ناراحت نشو ب دلت بگیری ازخواهرت کینه ب دل میگیری کم کم بدتون میادازهم.اگ واقعادوسش نداشت باهم انقدنبودن خوب 

به خواهرت بگو،اگه رو بدی همیشه تکرار میکنه کارشو

رفتم خونم چند وقت نمیام بعد اگ گفتن چرا نمیای دلیلشو میگم ک متوجه کارش بشه الان نمیخام بحثی پیش بیاد مادرم اینا بقیه ناراحت بشن

منمدهمیشه سعی میکنم خودم زودتر ب دخترم بفهمونم کارش اشتباهه تا کسی چیزی نگه ولی الان ی دفعه اومدم پذ ...

همون لحظه بهش میگفتی ناراحت شدی که دیگه تکرار نکنه،بگو هر وقت لازم بود خودم دعواش میکنم وظیفه تربیتش با منه نه شما

ازشوخی این کاروکرده ناراحت نشو ب دلت بگیری ازخواهرت کینه ب دل میگیری کم کم بدتون میادازهم.اگ واقعادو ...

درسته حق با شماست ولی دل لامصب مادر چرا اینجوریه جز خودم نمیخام کسی چپ نگاهش کنه حتی شوهرم 

همون لحظه بهش میگفتی ناراحت شدی که دیگه تکرار نکنه،بگو هر وقت لازم بود خودم دعواش میکنم وظیفه تربیتش ...

اگ بهم برمیگشت میگفت اگ تربیت بلد بودی الان موی منو نمیکشید چی اخه اطرافیان دیدم چجوری جواب همو میدن میترسم سره بچه حرمتا بشکنه 😔 منم خیلی حساسم شاید اون الان یادش رفته باشه چیکار کرده ولی من همچنان درگیری ذهنی پیدا میکنم

اگ بهم برمیگشت میگفت اگ تربیت بلد بودی الان موی منو نمیکشید چی اخه اطرافیان دیدم چجوری جواب همو میدن ...

خوب میگفتی بچست اشتباه و غلطو نمیفهمه که داره باهات بازی میکنه اگه حساسی بازی نکن