2777
2789
عنوان

شوهرم منو زد...

570 بازدید | 22 پست

بچها راجع به تاپیک قبل روشن سازی کنم که من داشتم درس میخوندم گفتم جاهارو پهن کن... دانشجوی فوق لیسانس روانشناسی ام... بچه هم دارم ۲۳سالمه...

بعضیاتون گفتین تو کار بدی کردی میباس بی سروصدابری پهن کنی منم رفتم پهن کردم چیزی ام نگفتم اما اون همش داشت سروصدا میداد که من خونم به جوش اومد جاشو انداختم توی هال.

میگین که اره امکانات برات فراهم میکنه..

بایدبگم من از خانواده مرفه ای هستم و هرچی هم تالان داریم صدقه سری بابامه... هرماه برام پول واریز میکنه و یه زمین ۲۰۰ میلیونی بهم داده و کلی طلا و اینا... خونمونم مال بابام بوده نصف قیمت بهمون داده.  این از این

من سوالم اینه توی این شرایط چکارکنم میترسم به خانوادم بگم همچین اتفاقی افتاده فتنه بشه ... زندگیم بپاشه... درصورتی که خودش کلی معذرت خواهی کرد ولی خب معذرت خواهی چه فایده داره پرده حیا بینمون پاره شد.. من دختر بی کس وکاری نبودم بخاد منو اونجوری بزنه

اگه عذرخواهی کرده اینبار و ببخش به بزرگی خودت

اما بجاش یه تضمین بگیر تا بدونه تاوان کارشه

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فوق لیسانس روانشناسی ، کتک میخوره و باز میترسم زندگیش از هم بپاشه!!! 

نقش این آقا توی زندگی شما چیه ؟ 

توی دانشگاه چی یادتون میدن ؟ 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
فوق لیسانس روانشناسی ، کتک میخوره و باز میترسم زندگیش از هم بپاشه!!!  نقش این آقا توی زندگی شم ...

توی دانشگاه یادمون دادن تا تقی به توقی خورد تصمیم سریع نگیریم

اگر اینقدری که اینجا گفتی توی زندگی هم منت سر همسرت گذاشتی کارت واقعا اشتباهه. شما شرایط همسرت رو می دونستی و باهاش ازدواج کردی دیگه منت گذاشتن نداره. اما کتک زدن واقعا هیچ جوره توجیه نمیشه