2777
2789
عنوان

بارداری و تکون بچه

143 بازدید | 12 پست

سلام خانما من ۳۰ هفته و ۴ روزمه  از ۲۰ هفتگی حرکت جنین احساس کردم ولی خ تنبله سه بار سونو کردم گفتن طبیعی از اول سمت چپم هست جا ب جا نشده کلا روزی دو سه بارم تکون میخوره بنظرتون طبیعیه؟ 

سونوگفته طبیعیه خب طبیعیه.منم دخترم خیلی تنبله ولی از هفته ۳۵ ب بعد قشنگ حرکاتش واضح شد ینی یچی میحورم قشنگ ملومه بیدارمیشه تکون میخوره .هرکی یجوره دیگ 

تیکر تولد یکسالگی دخترم💋👨‍👩‍👧

وای از دست نینیای تنبل 

مث نینیه منه منو دق داده قشنگ😂

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه برا منم دعا کنین بی بی مثبت شده ولی کمردرد دارم میترسم خارج رحم باشه😭😭😭😭

ان شاءالله  بحق فاطمه زهرا تا آخر نیمه اول سال خبر بارداریتو بهم بدی  الهی آمین 

میشه برا منم دعا کنین بی بی مثبت شده ولی کمردرد دارم میترسم خارج رحم باشه😭😭😭😭

وای منم بی بی زدم منفیه اما زیرشکمم نوبتی سمت راست بعد چپ تیر می‌کشه😢در حد چند دقیقه....بنظرتون حامله هستم یا پریودم؟؟؟

ولی کمردرد خوندم طبیعیه