من خیلی سال دوندگی کردم هر دکتری که بگید رفتم. خیلی اذیت شدم تو این راه ، منو همسرم دیگه نامید شده بودیم . یه نفر از آشناها خانم جعفری رو بهم معرفی کرد من باهاشون تماس گرفتم ولی امید زیادی نداشتم . ایشون با خانم دکتر معصومه یونسی کار می کنه رفتم مطبشون خیلی شلوغ بود . انقد خانم جعفری بهم روحیه داد که نگو . خانم دکترم پر از انرژی مثبتی بود. خانم جعفری برام یه اهداکننده گذاشت . شوهرم اصلا امیدی نداشت می گفتم اینم مثل قبلیا . خلاصه سرتون رو درد نیارم تخمک کشی کردیم و اول از همه به لطف خدا بعد خانم دکتر و خانم جعفری باردار شدم اونم سه قلو خانم دکتر یونسی می گفت بذار یه قلوش رو بندازیم اما من راضی نشدم الان پنج ماهه خدا رو شکر غربالگری دومم هم خوب بود . امید و خوشحالی اومده به خونمون ... خدایا شکرت
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.