2777
2789
عنوان

برم ازمایش یا ن

55 بازدید | 12 پست

یک هفتس از پریودم گذشته اصلانم حالم خوب نیست بیشتر وقتا حالت تهوع دارم زیر شکمم درد میکنه دوبار تا الان بی بی زدم منفی بوده ممکنه حامله باشم ؟؟

عیب رندان مکن‌ای زاهد پاکیزه سرشت*که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت*من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش*هر کسی‌ آن دروَد عاقبت کار که کشت..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه میترسم منفی باشه

عیب رندان مکن‌ای زاهد پاکیزه سرشت*که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت*من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش*هر کسی‌ آن دروَد عاقبت کار که کشت..
اخه میترسم منفی باشه

منم امروز موعدم بود بی بی زدم. منفی شد

خیلی ضدحال خوردم

برو انشالله که +

بیا بهم بگو 

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

حالت تهوع به این زودی نمیاد

نمیدومم منتظری یا نه ولی بعد یه هفته حتما بی بی درست نشون میده دوست خوبم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
منم امروز موعدم بود بی بی زدم. منفی شد خیلی ضدحال خوردم برو انشالله که + بیا بهم بگو 

اخ خدا از دهنت بشونه ایشالا 

اخ خدا از دهنت بشونه ایشالا 

خدا واسه خودمو که نمیشنوه.. شاید واسه تو دعا کردم شنید

انشالله که خوش خبر برمیگردی🤲🤲🤲

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
حالت تهوع به این زودی نمیاد نمیدومم منتظری یا نه ولی بعد یه هفته حتما بی بی درست نشون میده دوست خوب ...

منتظدم توروزای تخمک گذاریمم رابطه داشتم واسه همینه دودلم که هست یا ن دوبارم زدم تو این یک هفته هر دوبارشم منفی بود 

خدا واسه خودمو که نمیشنوه.. شاید واسه تو دعا کردم شنید انشالله که خوش خبر برمیگردی🤲🤲🤲

ایشالا همه به مراد دلشون برسن 🙏

عزیزم به نظرم یکی دو روز دیگه صبر کن نشدی دوباره بیبی بزن ایشالا مثبت شد بعد برو آزمایش 

ممنون عزیزم