2777
2789
سلام من سه شنبه هفته گذشته انتقال جنین داشتم میکرو کردم و الان منتظرم صبح یک بیبی چک گذاشتم که منفی بود و البته میدونم حالا خیلی زووووده حالم زیاد روبراه نیست خسته شدم یکماهه از کاروزندگی افتادم تا امروز خیلی امیدوار و با روحیه بودم اما امروز....
معجزه اتفاق می افتد...خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم ...با تخمک خودم بچه خودم الهی شکرررر...خدایا لذت مادر شدن رو از هیچ زنی نگیر... "بسم الله الرحمن الرحیم ماشاالله لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم گلم انشالله
معجزه اتفاق می افتد...خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم ...با تخمک خودم بچه خودم الهی شکرررر...خدایا لذت مادر شدن رو از هیچ زنی نگیر... "بسم الله الرحمن الرحیم ماشاالله لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم"
انتظار ادم رو خسته میکنه
سلام عزیزم به به مبارک باشه گلم, به هرحال الان مامانی دیگه, سعی کن باهاشون حرف بزنی و کتاب بخونی براشون, دوتاانتقال دادی؟کدوم دکتر وبیمارستان؟
به نام خدایی که هیچ وقت ما رو فراموش نمیکنه ....
بهار جون انتقال جنین یعنی جنین رو توی ازمایشگاه تشکیل میدن و روز سوم وارد رحم میکننن
نگار جون سه تا جنین دارم ومرکز ابن سینا رفتم
عزیزم منم مرداد انتقال دارم مشکل شما چیه؟ منم خودم پلی کیستیک و کم کاری تیروئید همسرم هم تحرک و مورفولوژیش مشکل داشتم بعد دو ماه مصرف دارو مورفولوژیش از 4 درصد شد 3درصد یعنی 97 درصد آبنرمال تحرکشم از 24 درصد شد 45 درصد و اسپرمش هم بالای 80 میلیونه
اینجا می تونید سوالات پزشکی خودتون در هر زمینه ای رو در اسرع وقت دریافت کنید http://www.madarclub.com/fa/apply/asali64 ضمناً با ثبت نام تو این سایت می تونید از جایزه های نفیسی که هر ماهه بین اعضا تقسیم می کنند بهره مند بشین!!!
سویل جانم اهدایی نگرفتم خداروشکر هفده تا تخمک داشتم که ده تا جنین با کیفیت تشکیل شد دکتر پاکروش احمق به من گفته بود اصلا تخمکت بارور نمیشه اما الان هفت تا جنین فریز هم دارم