2777
2789
عنوان

یه انرژی بدید برم خونرو تمیز کنم 🤕

317 بازدید | 41 پست

فردا کلییی کار دارم خونه ترکیده اول صبحم باید غذا درست کنم تا نهاز اماذه شه ببرم برا جاریم حسش نییییی

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه السلام علیک یا حجه الله فی ارضه السلام علیک یا خلیفه الرحمن و یا شریک القران و یا امام الانس و الجان

واااای مث من

فردا دوستامو دعوت کردم ب صرف آش

خونه ام ترکیده

الانم خوابم نمیبره 

چکار کنم خداااا

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونتو نگاا کفیثه همش

سوسک میادا برو تمیز کن خوشگل شه😍

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤

منم کل خونه خرده نان و برنجه یه کوه لباس تو اتاق بود الان یه زرشک پلو پختم و نصف لباسارو با دست شستم فردا ماشینو روشن میکنم باقیشو بشوره و یه جارو برقی میزنم منتظرم صبح شه بعد عصر میخوابم تا شب 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
الان برو بخواب عزیزم

خونه منفجره همه جاش الان نمیتونم بخوابم 🤕🤕

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه السلام علیک یا حجه الله فی ارضه السلام علیک یا خلیفه الرحمن و یا شریک القران و یا امام الانس و الجان
واااای مث من فردا دوستامو دعوت کردم ب صرف آش خونه ام ترکیده الانم خوابم نمیبره  چکار کنم خد ...

غذا چی درست کنم ؟ مواد هیچی ندارم تازه باید خریدم برم 🤕🤕🤕🤕

واااای مث من فردا دوستامو دعوت کردم ب صرف آش خونه ام ترکیده الانم خوابم نمیبره  چکار کنم خد ...

منم همیشه ی خدا مشکل خواب دارم 😑فردا پوستت داغونه خودتم خوابالو و لذت نمیبری 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
خونه منفجره همه جاش الان نمیتونم بخوابم 🤕🤕

خدا روشکر مثل منم هست فکر کردم تنهام.البته عمقی خونم تمیزه ها.ی جمع و جور سطحی میخواد

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

پاشو  تمیز کن خونه دوستم ساس افتاده از ترسم امروز کل خونرو تمیز کردم پودر زدم🥴🥴

ساس چکار میکنه.از کجا دیدشون

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.