2777
2789

من خیلی رعایت کردم و حتی دو ساله بخاطر کرونا به شهری که خونواده هامون هستن نرفتیم بیشترم بخاطر دخترم که دوسالشه خیلی رعایت کردیم دیروز دخترم تب کرد و یکمی بی حال بود که بهش دارو دادم خوب شد خودم دیروز اسهال بودم ولی خوب شدم

حالا امروز از صبح یکم سر درد دارم تا حالا و ته گلوم یجوریه بنطرتون کروناس؟؟؟؟

اینجا امکانات درمانیش ضعیف و فجیعه

دخترم دنیای من♥️

بله کروناس حتما برودکتر وتست بده

من ازحقم گذشتم تاعذاب لحظه کم باشه..سرم بالاست وقتی که زمونه متهم باشه...به عاقل حکم ازادی به دیوونه قفس دادن...اوناییکه بدی کردن همه تقاص پس دادن...اگه حال دلم خوبه سکوتم معجزه کرده..وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه حس بویایی و چشایی نداری کروناست وگرنه سرماخوردی

ن عزیزم من تازه گرفتم کر ناس

من ازحقم گذشتم تاعذاب لحظه کم باشه..سرم بالاست وقتی که زمونه متهم باشه...به عاقل حکم ازادی به دیوونه قفس دادن...اوناییکه بدی کردن همه تقاص پس دادن...اگه حال دلم خوبه سکوتم معجزه کرده..وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده

منم تمام ابن علاعمو داشتم پشت گوش نندداز هرچی زوتر بری زودتزخوب میشی سعی کن اگه شوهرت علاعم نداره ازش دوربمونی

ممکنه سرماخوردگی باشه 

یا اسهال بخاطر مسمومیت یا ویروس دیگه ای نمیشه بدون تست و علائم اینچنینی قطعی گفت کروناس 

اگ امکان تست هم ندارید 

تا زمانی ک علائمتون تشدید نشده دمنوش بخورید سوپ غذاهای مقوی ابمیوه 

ان شاءالله ک چیزی نباشه