2777
2789
عنوان

دختر بد و بچه مردم

280 بازدید | 20 پست

سلام به نظرتون من برا مامان و بابام بچه بدی هستم؟ همیشه سرم تو درس و مشق بوده ته خلافم رمان و فیلم دیدن بوده چون مامانم شاغله تایمایی که درس نداشتم کارای خونه رو میکردم حتی تا پارسال که کنکوری شدم داداش کوچیکمو نگه میداشتم از پوشک عوض کردن و حموم و همه کاراش با خودم بود پریشب بابام ماست میخواست با اینکه در یخچال بقل دستش بود چون ته یخچال بود و حال نداشت درش بیاره من از جام پا شدم به خاطرش رفتم ماست اوردم منتی نیست وظیفمه بعد امروز میخواستم پرده رو بدم پایین زنجیرش در رفت خراب شد تقصیر منم نبود از قبل خراب بود امشب بابام کلی دعوام کرد گفت مردم بچه دارن ما هم داریم همش دردسره خوب چرا بچه دار میشین بخدا داغونم جمعه کنکور دارم سندروم پیش از قاعدگی دارم اینم یه دردی شده برام 😭😭😭😭 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهانه است اینا وگرنه روزی صد بار مامان و باباها به بچه هاشون میگن حساس و زودرنج شدی بخاطر کنکور

لینکه آنلاینشاپم:https://www.instagram.com/sani_beautyshop/ لطفا با فالو از کسبو کارم حمایت کن😻آیدیه کسب درآمده خانمای خونه دارمون:@rrrrgxgxfxgxh

چرا وقتی منو دعوا میکنن خندم میگیره پس.. طرف تو اوج عصبانیت یهو من پقی میخندم

منم دختر خوبیم ولی به روم نمیارم اصولا دعوام میکنن بیشتر🤣

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بابات عصبی بوده یه حرفی زده به دل نگیر الان فشار زندگی رو دوششون هست دنبال یه بهونه هستن انشالله کنکورت هم خوب میدی فکر کنم مفنامیک اسید بخوری برای پری خوب باشه هم منظم می کنه هم درد رو آروم می کنه 

خوبثاتو یادش بیار بعد بگو اره راس میگی بچه مردم دست به سیاسفید نمیزنه چهبرسه پوشک بچه تو عوض کنه حمو ...

نمیدونم این بچه مردم کیه ما که ندیدیم ولی همیشه کوبیدنش تو سرمون بعد فکر کردی بگم میگه ببخشید بدتر میکنه میگه ساکت شو از جلو چشام گمشو حرف نزن

نمیدونم این بچه مردم کیه ما که ندیدیم ولی همیشه کوبیدنش تو سرمون بعد فکر کردی بگم میگه ببخشید بدتر م ...

یاخدا⁦☹️⁩   بنطره من که بچه مردم همون خودتی ولی از نظر بابات نمیدونم کیه