سلام به نظرتون من برا مامان و بابام بچه بدی هستم؟ همیشه سرم تو درس و مشق بوده ته خلافم رمان و فیلم دیدن بوده چون مامانم شاغله تایمایی که درس نداشتم کارای خونه رو میکردم حتی تا پارسال که کنکوری شدم داداش کوچیکمو نگه میداشتم از پوشک عوض کردن و حموم و همه کاراش با خودم بود پریشب بابام ماست میخواست با اینکه در یخچال بقل دستش بود چون ته یخچال بود و حال نداشت درش بیاره من از جام پا شدم به خاطرش رفتم ماست اوردم منتی نیست وظیفمه بعد امروز میخواستم پرده رو بدم پایین زنجیرش در رفت خراب شد تقصیر منم نبود از قبل خراب بود امشب بابام کلی دعوام کرد گفت مردم بچه دارن ما هم داریم همش دردسره خوب چرا بچه دار میشین بخدا داغونم جمعه کنکور دارم سندروم پیش از قاعدگی دارم اینم یه دردی شده برام 😭😭😭😭
چرا وقتی منو دعوا میکنن خندم میگیره پس.. طرف تو اوج عصبانیت یهو من پقی میخندم
منم دختر خوبیم ولی به روم نمیارم اصولا دعوام میکنن بیشتر🤣
هیچی به اندازه جاری زشت به آدم اعتماد بنفس نمیده با خودمعهد بستمبه هیچعنوان داخل تاپیک های ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخهجدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بیشعور زودتر منقرض میشد🤣
بابات عصبی بوده یه حرفی زده به دل نگیر الان فشار زندگی رو دوششون هست دنبال یه بهونه هستن انشالله کنکورت هم خوب میدی فکر کنم مفنامیک اسید بخوری برای پری خوب باشه هم منظم می کنه هم درد رو آروم می کنه