فاطمه۹۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 866 عنوان خانما پسرم ده روزه حساسیت چشمی پیداکرده چشماش قرمز شدن 186 بازدید | 18 پست کسی اینجوری بوده پسرم ۱۴ماهشه اولش چشمش خارش داشت ویه نقطه قرمزبودبعدبیشترشد بردمش پزشک اطفال گفت حساسیت وبتامتازون وسیتریزین دادکه بهترشد ولی حالاهردوتاچشماش یکم قرمزن😢 1400/04/08 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pariya_matik عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 1724 وای پسر منم ۱۳ ماهشه همینجوری شده حساسیت کزدن ۰ون به همه چیز دس میزنن و بعد میمالن به چشمشون من قطره و چای میندازم و با پنبه شستشو میدم
فاطمه۹۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 866 وای پسر منم ۱۳ ماهشه همینجوری شده حساسیت کزدن ۰ون به همه چیز دس میزنن و بعد میمالن به چشمشون ... منکه قطره نمیزاره اصلن بعدم باکتی مایدبراش اثری نداشت شمانبردی دکتر
مهتاب95 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 706 من هیچ چیزی رو موثرتر از شستشو با چای سرد شده ندیدم.معجزه میکنه.مثل اب رو اتیش
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77835 اره اره پسر منم ۲۱ماهشه چن روزه چشماش قرمزه هی فک کردم از بی خوابیه خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
pariya_matik عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 1724 منکه قطره نمیزاره اصلن بعدم باکتی مایدبراش اثری نداشت شمانبردی دکتر نه اخه بهتر شده نبردمشچای تازه دم خیلی خوبه
فاطمه۹۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 866 من هیچ چیزی رو موثرتر از شستشو با چای سرد شده ندیدم.معجزه میکنه.مثل اب رو اتیش عزیزم چطوری باچای بشورم اخه دستمو نمیزاره ببرم طرف صورتش😣
فاطمه۹۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 866 اره اره پسر منم ۲۱ماهشه چن روزه چشماش قرمزه هی فک کردم از بی خوابیه اره دقیقا مث وقتی خابشون میادمویرگهاقرمز میشن الان دوسه روزه اینجوریع
فاطمه۹۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 866 نه اخه بهتر شده نبردمش چای تازه دم خیلی خوبه شماچیکارکردی بهترشده باچایی چجوری شستشودادین
مهتاب95 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 706 عزیزم چطوری باچای بشورم اخه دستمو نمیزاره ببرم طرف صورتش😣 بخوابونش تو بغلت و دستاشو چند ثانیه بگیر و یه نفر دیگه با قاشق چای خوری بریز تو چشماش.و بعد با دستمال کاغذی دورشو خشک کن
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77835 اره دقیقا مث وقتی خابشون میادمویرگهاقرمز میشن الان دوسه روزه اینجوریع اره نکنه اینم ویروس جدیده؟من الان چای دم کردم بذارم سرد شه یه کم بچکونم چشمشبهش میگم چشمات درد میکنهمیگه نه خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
فاطمه۹۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 866 بخوابونش تو بغلت و دستاشو چند ثانیه بگیر و یه نفر دیگه با قاشق چای خوری بریز تو چشماش.و بعد با دستما ... یکی دوبارم اولش اینکاروکردم بعددیدم فایده نداره بردم دکتر شماچندباراینکاروکردین
فاطمه۹۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 866 اره نکنه اینم ویروس جدیده؟ من الان چای دم کردم بذارم سرد شه یه کم بچکونم چشمش بهش میگم چشمات درد م ... نه من دکترگفت حساسیته توگوگل زدم دیدم درسته چون اولش مث یه برامدگی کوچولوقرمزبودکنارقرنیه
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77835 نه من دکترگفت حساسیته توگوگل زدم دیدم درسته چون اولش مث یه برامدگی کوچولوقرمزبودکنارقرنیه میگم نکنه خطر داشته باشه؟😫 خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
pariya_matik عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 1724 شماچیکارکردی بهترشده باچایی چجوری شستشودادین چایی رو بذار کاملا سرد شه با قطره چکون دو سه قطره تو هر چشمش بندازپسر من چشمش چسبیده بود واسه همی شستشو میدادم با پنبه و چای میکشیدم رو مژه هاش