2777
2789

کسی اینجوری بوده پسرم ۱۴ماهشه اولش چشمش خارش داشت ویه نقطه قرمزبودبعدبیشترشد بردمش پزشک اطفال گفت حساسیت وبتامتازون وسیتریزین دادکه بهترشد ولی حالاهردوتاچشماش یکم قرمزن😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اره پسر منم ۲۱ماهشه چن روزه چشماش قرمزه هی فک کردم از بی خوابیه 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عزیزم چطوری باچای بشورم اخه دستمو نمیزاره ببرم طرف صورتش😣

بخوابونش تو بغلت و دستاشو چند ثانیه بگیر و یه نفر دیگه با قاشق چای خوری بریز تو چشماش.و بعد با دستمال کاغذی دورشو خشک کن

اره دقیقا مث وقتی خابشون میادمویرگهاقرمز میشن الان دوسه روزه اینجوریع

اره نکنه اینم ویروس جدیده؟

من الان چای دم کردم بذارم سرد شه یه کم بچکونم چشمش

بهش میگم چشمات درد میکنه

میگه نه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بخوابونش تو بغلت و دستاشو چند ثانیه بگیر و یه نفر دیگه با قاشق چای خوری بریز تو چشماش.و بعد با دستما ...

یکی دوبارم اولش اینکاروکردم بعددیدم فایده نداره بردم دکتر شماچندباراینکاروکردین

اره نکنه اینم ویروس جدیده؟ من الان چای دم کردم بذارم سرد شه یه کم بچکونم چشمش بهش میگم چشمات درد م ...

نه من دکترگفت حساسیته توگوگل زدم دیدم درسته چون اولش مث یه برامدگی کوچولوقرمزبودکنارقرنیه

نه من دکترگفت حساسیته توگوگل زدم دیدم درسته چون اولش مث یه برامدگی کوچولوقرمزبودکنارقرنیه

میگم نکنه خطر داشته باشه؟😫

شماچیکارکردی بهترشده باچایی چجوری شستشودادین

چایی رو بذار کاملا سرد شه با قطره چکون دو سه قطره تو هر چشمش بنداز

پسر من چشمش چسبیده بود واسه همی شستشو میدادم با پنبه و چای میکشیدم رو مژه هاش