2777
2789
عنوان

کنکور تربیت بدنی

855 بازدید | 13 پست

سلام، شب بخیر.

دوستان من قبلا کنکور تجربی رو ثبت نام کردم، بعد امشب دیدم سامانه باز شده رفتم برای تربیت بدنی هم کنار تجربی ثبت نام کردم.در صورت داشتن اطلاعات میشه راهنماییم کنین که شرایطش چیه، چجوریه و کی آزمون عملی هستش و ...؟ راستش هیچی در مورد آزمونش نمیدونم😕  و اینکه دانشگاه های خوب و دولتی چه رتبه ای میخواد!

اون زمان ما کنکور جدا نداشت 

قبول که میشدی کنار رشته های غیرمتمرکز رشته تربیت بدنی هم بود ترم دو 

من دانشگاه قبول شدم تربیت بدنی هم اسمم اومد رفتم برای آزمون عملی ومصاحبه  اونم قبول شدم 

متاسفانه غرور برم داشت برای انتخاب شهر فقط تهران را زدم متاسفانه قبول نشدم 

حیف شد

الحمدلله رب العالمین ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون زمان ما کنکور جدا نداشت  قبول که میشدی کنار رشته های غیرمتمرکز رشته تربیت بدنی هم بود ترم ...

ممنون از وقتی که گذاشتید.💙

میخوام ببینم مثلا اگه من از پزشکی تا بقیه رشته ها قبول بشم، آیا همزمان میشه یا اصلا کی جواباش میاد و اینا. خیلی گیجم😑

سال ۸۳ من رشته ی خودم قبول شدم اواسط ترم اول برای رشته های متمرکز که همین تربیت بدنی بود مدارک فرستادیم سازمان سنجش البته از اول من زده بودم تربیت بدنی را .

بعد که رتبم رسیده بود به این رشته و در واقع انتخاب شده بودم برای آزمون عملی ومصاحبه 

اومدیم تهران آزمون دادیم ومصاحبه 

هردو را قبول شدم 

برگه دادند برای انتخاب دانشگاه من فکر میکردم رتبم خوبه حتما تهران قبول میشم فقط تهران زدم متاسفانه قبول نشدم رتبم ۳۰۰۰بود

الحمدلله رب العالمین ...
سال ۸۳ من رشته ی خودم قبول شدم اواسط ترم اول برای رشته های متمرکز که همین تربیت بدنی بود مدارک فرستا ...

وااای چه حیف.. خیلی رتبتون خوب بوده.با آرزوی بهترین ها.

ممنون از جواب کاملتون💙🌹