2777
2789
عنوان

بیبی چک منفی بارداری مثبت

212 بازدید | 13 پست

کسی بوده بیبیش منفی بشه ازمایشش مثبت بشه من ۶ روزه پریم عقب زدم اینم بگم همیشه منظم بود پریم این ماه عقب زدم‌روز چهارم عقب زدنم بیبی زدم منفی شد امکان بارداریم هس

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

بله من

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من

واقعا

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
احتمالش کمه

پس چرا عقب زدم🥺 همش دوروز جلو میزدم

واقعا

آره عزیزم، الانم دخترم ۵ ماهشه

حتی بعد از ازمایش هم بی بی چکم منفی بود

یادم نیست چند روز بعد مثبت شد

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
آره عزیزم، الانم دخترم ۵ ماهشه حتی بعد از ازمایش هم بی بی چکم منفی بود یادم نیست چند روز بعد مثبت ...

وای خدا کنه 🥺 همش منظم بودم حتی جلو هم میزدم این ماه الان ۶روزه عقب زدم هیچ حس پریم ندارم

وای خدا کنه 🥺 همش منظم بودم حتی جلو هم میزدم این ماه الان ۶روزه عقب زدم هیچ حس پریم ندارم

انشاءالله خیره عزیزم🌹

شاید بدنتون  داره برای بارداری آماده میشه(:  شایدم زیاد به بارداری فکر می‌کنی...بهش زیاد ...

یکسال اقدامم اصلا این ماه هیچ فکرشم نکردم

یکسال اقدامم اصلا این ماه هیچ فکرشم نکردم

عجب...

منم اقدامم البته...گرمیجات می‌خورید هر دوتاتون؟ 

آزمایش و دکتر...

یه مامایی هست تو اینستا اونم صفحه اش اطلاعات خوبی داره .مشاوره هم میده 

این هست:

https://instagram.com/mamaee_zanann?utm_medium=copy_link

عجب... منم اقدامم البته...گرمیجات می‌خورید هر دوتاتون؟  آزمایش و دکتر... یه مامایی هست تو ای ...

همه‌چی