2777
2789
عنوان

لک لانه گزینیه یا.....

104 بازدید | 12 پست

اول بگم ک بخاطر پلی کیستیک و دوره های طولانی و نامنظم تخمک گذاریم منظم نیست.الان طبق سه ماه گذشته یک هفته پیش باید پری میشدم ک نشدم وچهار روز قبل پری ترشحات شدید تخم مرغی داشتم ک خودم شک افتادم شاید تخمک گذاریم دیر تر شده و یک شب قبلش هم اقدام داشتیم.الان۱۱ روز میگذره وامروز ی درد شدید پریودی منو گرفت و مطمئن شدم پری میاد دستشویی رفتم دستمال توالت صورتی شد اومدم نوار گذاشتم در حد دوقطره قهوه ای از دوساعت پیش اومده و دردم هم رفت تقریبا الان میگم یعنی لانه گزینی بوده یا نه منتظر پری باشم.

خدایا...آشوبم آرامشم تویی...❤ الان دیگه پنج گل😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی جان ببخشید من در مورد تو اطلاعات ندارم اما بیبی چک چقدر جوابش درسته؟

وا الله میگن درصد خطاش کمه البته پلی کیستیکا ممکنه مثبت کاذب بشن

خب الان بی بی زدی . چندمه سیکلته.اقدام داشتی  نمیدونم بیشتر توضیح بده گلم

اره بیبی زدم همین الان دو تا خط پررنگ یک ثانیه هم نشد باورت میشه نمیدونم چند روز عقب انداختم قاطی کردم الانم درد دارم زیر شکمم تیر میکشه 

اره بیبی زدم همین الان دو تا خط پررنگ یک ثانیه هم نشد باورت میشه نمیدونم چند روز عقب انداختم قاطی کر ...

مثبته گلم مبارک باشه بسلامتی بغلش کنی.😍😍😍😍