2777
2789
عنوان

واقعابه این میگن شوهر

275 بازدید | 20 پست

من۷ساله مزدوج شدم،شوهرم خییلی تنبله و بیعاره،انگارشوهرنیس ،همش فکرش به رابطه جنسی و خابه ،مثلا مثل مردای زرنگ دنبال پول نیس ،انگاربچس فکرگیم و فیلم واینجورچیزاس،اخه من چیکارکنم ۳۲سالشه،میگم برو وامی چیزی بگیر یکم پول پیداکن بریم یه خونه ایی بخریم یارهن کنیم انگارنه انگار دیگه خسته شددددم 

بازم خوبه به ی کاری واکنش نشون میده..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیکار بود زنش شدی؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خواهر من از خواستگارش پرسید شما تو رابطه ی جنسی فکر میکنید چطور هستید گفت من همه چی میخوام از ۱۵ سالگی خیلی نیاز داشتم الان ۳۱ سالشه پسره  گفت آره مشخص بود از نگاهت تو جلسه ی اول قشنگ با خاک یکسانش کرد و جواب رد داد بهش 

یه چیزایی رو همون اول قبل ازدواج میشه فهمید مث جنم جربزه نمیشه دیگه اینطور آدمی رو عوض کرد

🤣🤣🤣

بخدا😐

شوهر من ک از لحاظ جنسی منفعله😒😒😒

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴