2777
2789

اره بخدا منم همينجورم

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بد بود چرا باهاش ازدواح کردی اصلا مگه بده؟ چیکار میکنه

شوهر من ظاهرا بد نیس همه رو سرش قسم میخورن 

فقط منم ک میدونم چه اشغالیه 

خیانت میکنه فیلمای پ ورن نگاه میکنه دهن لقه دروغ میگ اصلا بهش اعتماد ندارم دیگ سرد شدم ذره ای علاقه بهش ندارم 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
شوهر من ظاهرا بد نیس همه رو سرش قسم میخورن  فقط منم ک میدونم چه اشغالیه  خیانت میکنه فیل ...

عزیزم همه ی ایرادایی دارن ک فقد زناشون میدونن دیگه چیکار کنیم همه مردا مثل همن غصه نخور گلی

عزیزم همه ی ایرادایی دارن ک فقد زناشون میدونن دیگه چیکار کنیم همه مردا مثل همن غصه نخور گلی

مگ میشه ببینی زندگی خوب داری بچه سالم داری همه چی خوب پیش میره اونوقت شوهرت در عین خوشبختی همچین بلاهایی سرت بیاره بعد ناراحت و دلشکسته نشی

مگ میشه ببینی زندگی خوب داری بچه سالم داری همه چی خوب پیش میره اونوقت شوهرت در عین خوشبختی همچین بلا ...

نه عزیرم میدونم سخته ولی میگم ردی بده حال بدی نکشی بخدا همه مشکل دارن از مشکل تو بیشترم هس اینو میخوام بهت بگم گلی

من هیچ وقت زندگیمو چ خوب چ بد باکسی مقایسه نکردم و نمیکنم خدا ب همه خوشی بده میدونم مثل من زیادن دل ...

الهی بگردم عزیز از خدا برای مادر عزیزت سلامتی و عزت میخوام غصه نخور اجی نفرینم نکن خدا خودش جای حق نشسته . مادرت راه دوره؟ 

الهی بگردم عزیز از خدا برای مادر عزیزت سلامتی و عزت میخوام غصه نخور اجی نفرینم نکن خدا خودش جای حق ن ...

ممنون از دعای خیرت 

ن مادرم راه دور نیس ولی ب خاطر بیماریش سیستم ایمنی بدنش پایینه نباید خیلی نزدیکش بشینیم هر وقتم میرم دیدنش دور میشینم 

خیلی درد میکشه 😔😔😔

ممنون از دعای خیرت  ن مادرم راه دور نیس ولی ب خاطر بیماریش سیستم ایمنی بدنش پایینه نباید خیلی ...

اخیی خدا شفاش بده قربونت برم خیلی ناراحت شدم ‌. خدا دلتو اروم کنه دل اشوب منم همینطور😔😔😔

اخیی خدا شفاش بده قربونت برم خیلی ناراحت شدم ‌. خدا دلتو اروم کنه دل اشوب منم همینطور😔😔😔

ممنون خدا به همه ارامش بده به شمام همینطور❤😞