2777
2789
عنوان

پدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 51 پست
من مشکلی با خرید ندارم  ولی خدایی یه سری کارها توی خونه هست از پس خودشون برمیاد من دیشب بچم ت ...

خوب چه اشکالی داره خیار برا بچت بد بوده یا مشکل بیرون رفتن شوهرته 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕
چقد شما با من تند و بی اعصاب حرف زدی  واقعا درست نیست شمایی که روی من شناخت کافی نداری

چون از اه پدر خبر دارم یکمی باسیاست برو جلو و تازه اگرم چیزی خواستن تو بگو به شوهرت برو بخر براشون 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بکنه چی میشه تو بگو بکن ثوابش ماله من به شوهرت بگو بعد بفرست برا امواتت عزیزم یکم مهربون باش بز ...

بله شاید اینطوره که شما میگی عزیزم 

بخدا من نامهربون نیستم 

ولی یه جایی حق بچم مهم تره تا خانواده ها

حق داری عزیزم 

وقتی خوپشون سرحال و سرپان دارن فقط مزاحم زندگی شما میشن

ولی بعید میدونم چاره ای داشته باشی اینجوری عادت کردن سعی کن اهمیت ندی 

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
چقد شما با من تند و بی اعصاب حرف زدی  واقعا درست نیست شمایی که روی من شناخت کافی نداری

دیگه برای دو کیلو میوه خریدن ، نیازی نداره یکیو از خونش بکشی بیرون  . چه حوصله ای داره شوهرت !!!!!!

خدای من خدای معجزه هاست . 
نه عقده دارم و نه کمبود محبت  والا که ندارم  ولی وقتی جوونه راحت از پس کاراش برمیاد  ...

دلش نمیخواد تنهایی بره🙄ی چندبار ک شوهرت نره یاد میگیره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خوب چه اشکالی داره خیار برا بچت بد بوده یا مشکل بیرون رفتن شوهرته 

نه مشکلم بیرون رفتن همسرم بود 

تب بچم بالا بود دو ساعت رفت بیرون انقد هرس خوردم با اسنپ خودم رفتم دکتر 

اون دنبال کار پدرش بود 

حق داری عزیزم  وقتی خوپشون سرحال و سرپان دارن فقط مزاحم زندگی شما میشن ولی بعید میدونم چاره ا ...

چه جالب !! نمیدونستم انجام وظایف فرزندی باعث مزاحمت برای همسران میشه !!! 😮😮

دیگه برای دو کیلو میوه خریدن ، نیازی نداره یکیو از خونش بکشی بیرون  . چه حوصله ای داره شوهرت !! ...

آفرین منم همینو میگم 

وگرنع من با خرید کردن برای اونا مشکلی ندارم 

حتی گاهی خودم غذا میپزم میبرم براشون 

اگر فقط مشکلتون مدیریت نکردن زمان هست و با اصل کار کمک به خانوادشون مشکل ندارین. بهتره که با همسرتون صحبت کنید و مدیریت کنن. 

این خوبه که کمک خان اده عستن و قطعا دعای اونها هم کمک زندگیتون هست. 

یه طوری همسرتون برنامه بریزن که از کار خودتون هم نمونن. 

مثلا حالا که خرید رو به با پسرهاشون میرن 

بچه ها تقسیم بندی کنم و هر چند روز یکیشون پدر رو ببره خرید منزل یا همراه خرید خودتون برا اونام تهیه کنین. 

عزیزم بهتره که شما هم یه مقدار رعایت کنی لفظ بی‌عرضه جالب نیست. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

بعضیا چرا فاز پسر شجاع ورشون داشته، خودتون ناراحت نمیشد تو 3ساعتی که شوهرتون باهاتون تو خونه هست بهش زنگ بزنن برو گوجه بخر، نون بخر، خیار بخر!!!!!!! 

یعنی بچه بزرگ کردن که بعدا به ازای نون و آبی که بهش دادن ازش کار بخوان!!!!!

اگر بچه بزرگ کردن، وظیفشون بوده نه لطفشون، اگر مسئله مهمی داشته باشن بله باید انجام بده اما اینکه برا کارایه پیش پاافتاده واقعا جالب بود سخنانتون 

بله شاید اینطوره که شما میگی عزیزم  بخدا من نامهربون نیستم  ولی یه جایی حق بچم مهم تره ت ...

شاید از توجهش ناراحت میشی آره؟دیگه سبکشون اینطوری هست نمیشه تغییر نمیکنن خودتو اذیت نکن بیخیال باشی بهتره

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
آفرین منم همینو میگم  وگرنع من با خرید کردن برای اونا مشکلی ندارم  حتی گاهی خودم غذا میپ ...

متوجه منظورت هستم یه طوری حلش کن بامهربونی

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

خواهرشوهرم اثاث کشی میکنه اون یکی خواهرشوهرام دو هفته هست میرن کمک شنبه یه سر رفتیم‌خونه پدرشوهرم نیم ساعت نبود رسیده بودیم گفتم به پدرشوهرم که به پسرتون گفتم الان اونا خسته ان نریم برگشت با حرص گفت انگار تو از ما خسته تری پاشو چایی بیار بهم خیلی برخورد میتونست با مهربونی بگه ما اصلا زیاد نمیریم خونشون از بس کار کردم پرتوقع شدن از گفتنش معلوم بود که توقع داره برم برای کمک دخترش