پیشیار مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 1993 عنوان شپش🥶 143 بازدید | 17 پست دوستان یه تایپیک قبل زدمدختر ۳ سالم شپش گرفته از دختر عمشحالا اونو پیگیر بودم رو به بهبود خودم سرم میخارهکمک کنید لطفا هر راه کاری دارین بگینهرکی سرمو میبینه میگه هیچی نیس ولی خودم حس میکنم دارم 1400/04/07 | 19:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرستشم عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 2705 فقط کوتاه کن موهاتو با شونه مخصوص شپش شونه کن..منو دخترمم چندماه درگیرش بودیم مجبورشدم موهای دختر دوسالمو ازته زدم و خودمم موهامو کپ کردم تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم
zameneahoo عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 605 اولین کاری که میکنی تمام لباس ها و رختخواب و رو بالشتی تو اب گرم و سرکه،شونه و کش مو و جارو برقی بکش،بعد یه شامپوی قوی شپش بگیر و موهاشو اتو بکش خوب میشه
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 46986 من وقتی شپش داشتم تاید میزدم سرم وقتی میرفتم حموم تایدو میریختم توی ظرف اندازع ی مشت بعد آب میریختم حل میشد میریختم سرم قشنگ سرمو با کف دستمم میشستم میخاروندم بعد میشستم بعد نرم کنند میزدم جلوی آب شونه میکردم شپشاش روی آب شناور بودن ، ندیگ خوب نیس ک خودم تجربشو داشتم هردوبار ک گرفتم زدم از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
پیشیار مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 1993 فقط کوتاه کن موهاتو با شونه مخصوص شپش شونه کن..منو دخترمم چندماه درگیرش بودیم مجبورشدم موهای دخت ... منم موهام که خیلی بلند بود رو پسرونه زدم همش با اون شونه میکشم هیچی نیسولی دختر موهاش بلنده براش کوتاه نکردم ولی سرشو هر روز میبینم چیزی نیس.دیگه هم نمیخارونهنگران خودمم.موهام پره کسی نمیتونه با دقت ببینه
پیشیار مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 1993 من وقتی شپش داشتم تاید میزدم سرم وقتی میرفتم حموم تایدو میریختم توی ظرف اندازع ی مشت بع ... آخه با شونه میکشم تو حموم.نرم کننده میزنم هیچی نمیاددیروز شامپوشو گرفتم زدم
پیشیار مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 1993 اولین کاری که میکنی تمام لباس ها و رختخواب و رو بالشتی تو اب گرم و سرکه،شونه و کش مو و جارو ب ... دخترم خوب شدهخودم چی.؟
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 46986 آخه با شونه میکشم تو حموم.نرم کننده میزنم هیچی نمیاد دیروز شامپوشو گرفتم زدم خوب موهاتو خودتوچک کن شاید تخم داره سرت میخاره تخمشم ک میدونی ک سفید ماننده بازور کنده میشه توی حموم شونه کن از اون شونا هستن دهنشون خیلی نزدیک بهمه اونا بهترن وایسا ببینم میتونم پیدا کنم عکسشو ت گوگل از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
پیشیار مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 1993 خوب موهاتو خودتوچک کن شاید تخم داره سرت میخاره تخمشم ک میدونی ک سفید ماننده بازور کنده میشه تو ... میدونم کدومو میگی.داخل خود شامپوش بود با اون میکشم ولی هیچی نمیاد
بانوتابستان عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 28 اکسیدان شماره2 ده دق بزار رو سرت بعد بشور موهات از ریشه اتو کن نابود میشن
پیشیار مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 1993 اکسیدان شماره2 ده دق بزار رو سرت بعد بشور موهات از ریشه اتو کن نابود میشن رنگ و اکسیدان تخم شون از بین نمیبره آخه
zameneahoo عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 605 دخترم خوب شده خودم چی.؟ خودتم این کارو کن عزیزم و موهاتو اتو بکش تخماش پودر میشه شامپو هم بزنی شپش ها میمیرن موفق باشی🌸🕊
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 46986 میدونم کدومو میگی.داخل خود شامپوش بود با اون میکشم ولی هیچی نمیاد یکبار تاید بزن ببین شاید دیگ خارش نداشتع باشی شاید بدنت حساس شده باشه از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
پیشیار مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 1993 یکبار تاید بزن ببین شاید دیگ خارش نداشتع باشی شاید بدنت حساس شده باشه نمیدونم شایدموهام خیلی پره.مامانم چشماش خوب نمیبینه.خیلی نگرانم