2777
2789
عنوان

شپش🥶

143 بازدید | 17 پست

دوستان یه تایپیک قبل زدم

دختر ۳ سالم شپش گرفته از دختر عمش

حالا اونو پیگیر بودم رو به بهبود خودم سرم میخاره

کمک کنید لطفا هر راه کاری دارین بگین

هرکی سرمو میبینه میگه هیچی نیس ولی خودم حس میکنم دارم

فقط کوتاه کن موهات‌و با شونه مخصوص شپش شونه کن..‌‌‌منو دخترمم چندماه درگیرش بودیم مجبورشدم موهای دختر دوسالمو ازته زدم و خودمم موهامو کپ کردم

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی شپش داشتم تاید میزدم سرم    وقتی میرفتم حموم تایدو میریختم توی ظرف اندازع ی مشت بعد آب میریختم حل میشد میریختم سرم قشنگ سرمو با کف دستمم میشستم میخاروندم بعد میشستم بعد نرم کنند میزدم جلوی آب شونه میکردم شپشاش روی آب شناور بودن ،   ندیگ خوب نیس ک خودم تجربشو داشتم هردوبار ک گرفتم زدم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
فقط کوتاه کن موهات‌و با شونه مخصوص شپش شونه کن..‌‌‌منو دخترمم چندماه درگیرش بودیم مجبورشدم موهای دخت ...

منم موهام که خیلی بلند بود رو پسرونه زدم همش با اون شونه میکشم هیچی نیس

ولی دختر موهاش بلنده براش کوتاه نکردم ولی سرشو هر روز میبینم چیزی نیس.دیگه هم نمیخارونه

نگران خودمم.موهام پره کسی نمیتونه با دقت ببینه

من وقتی شپش داشتم تاید میزدم سرم    وقتی میرفتم حموم تایدو میریختم توی ظرف اندازع ی مشت بع ...

آخه با شونه میکشم تو حموم.نرم کننده میزنم هیچی نمیاد

دیروز شامپوشو گرفتم زدم

آخه با شونه میکشم تو حموم.نرم کننده میزنم هیچی نمیاد دیروز شامپوشو گرفتم زدم

خوب موهاتو خودتوچک کن شاید تخم  داره سرت میخاره تخمشم ک میدونی ک سفید ماننده بازور کنده میشه توی حموم شونه کن از اون شونا هستن دهنشون خیلی نزدیک بهمه اونا بهترن وایسا ببینم میتونم پیدا کنم عکسشو ت گوگل 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خوب موهاتو خودتوچک کن شاید تخم  داره سرت میخاره تخمشم ک میدونی ک سفید ماننده بازور کنده میشه تو ...

میدونم کدومو میگی.داخل خود شامپوش بود با اون میکشم ولی هیچی نمیاد

میدونم کدومو میگی.داخل خود شامپوش بود با اون میکشم ولی هیچی نمیاد

یکبار تاید بزن ببین شاید دیگ خارش نداشتع باشی شاید بدنت حساس شده باشه