2777
2789
عنوان

امروز راجب مردهایی که دختر دارمیشن یکی یه چیز گفت برگام ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2555 بازدید | 136 پست

دیگر نگران تعیین جنسیت خود نباشید

@کلیه_مادرهای_اقدامیه_نی نی _سایتی

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

من یکی از چشم پاک ترین ادمایی ک میشناسم ۴ تا دختر داره

و همه دختراش هم پاک و خوب و هیشکیم رو دختراش چشم چرونی نمیکنه

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشید ها بی ادبی میکنم ولی گوه خورده مگه دختر چه مشکلی داره واقعا این جور افراد تو این دنیا اضافی هستن من مامانم ۵ تا دختر داره و یه پسر میگه کاش این یکی هم دختر  بود

🖤من مادرم ، هم صحبتم با عکس هایت🖤دست خودم که نیست ،دلتنگم برایت🖤اصلا حواست نیست خیلی دیر کردی🖤ای پهلوانم مادرت را پیر کردی🖤گاهی درد آنقدر بزرگ است که زبان از بیانش عاجز میشود🖤به یاد فرزند ایران و جان فدای میهن،جاویدنام حمید مهدوی🖤آتش نشانی که قهرمان مردم شد🖤نامت تا ابدبه عنوان اسطوره شرافت بر بلندای وطن تابنده باد🖤بزرگی به جیب آدما نیس،به قلب آدماس،بزرگی رو از حمید یاد بگیریم🖤🥀

باع پدربزرگ من ۹ تا دختر داره😂😂

چرت_and_پرت#  

🖤seni seviyorum🖤‌قوی بودن ملاک نیست ، شیر هم قویه ولی این گرگه که پاشو تو سیرک نمیذاره ! : )  ‌‍‏مڹٷ ۿيڄ إټىشێ  نمېٺۅڹۿ بسۋزۆنه ڿٶڼ مڼ ڂوډ جھڹمم ✌😉😹‌ کامنتام رو با کمال آرامش بخونید به جان خودم قصد دعوا و توهین ندارم؛) 
این چرتو پرتا چیه اخه😐پیامبرم چشم چرون بود دختر دارشد

یعنی علم ژنتیک و به سخره گرفتن 😂😂😂😂

پدر علم ژنتیک الان تو قبر داره میلرزه

اینجوری هممون ثمره چشم چرونیه پدرمونیم 😂😂😂

قبول ندارم حرفشووو 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خداوندفقط وفقط به پدران مهربان دخترمیده هرمردی لایق پدردختربودن نیست حضرت محمدپس چرادختردارشده؟

این حرف شما دست کمی از حرف اون آقای نداره 

یعنی چی فقط و فقط به پدران مهربان دختر میده؟ والا همسر من جزو بهترین پدر های دنیاست و من یدونه پسر دارم 

belfijoon هستم