2777
2789

البته بلانسبت خانم ها و آقایون با فرهنگ و با شعور

امروز داشتم پستای یه بلاگر تو اینستا رو میدیدم اتفاقی یکی از پستای چند ماه پیششو دیدم که برای جشن تعیین جنسیت بچه سومش بود که متاسفانه سقط شد...دو تا دختر داره این سومی هم دختر بود و خب ابراز خوشحالی کرده بودن از داشتن سه تا دختر

حالا کامنتای خانوما رو خوندم واقعا اعصابم خورد شد.

خیلیا تو پیج پدره نوشته بودن الکی میگید خوشحالید که دختره مگه میشه مردی پسر نخواد

یا یکی نوشته بود حیف خانواده شما که ادامه دهنده نسل نداشته باشه😐(اینو هزار بار گفتم از لحاظ ژنتیکی هم دختر هم پسر ادامه دهنده هم پدرشه هم مادرش...اگه بحث فامیلیه که خیلی از کشورا فامیلی مادر رو بچس یا فامیلی هم پدر هم مادر...نمیشه مثلا توی کشور x ادامه دهنده نسل دختر باشه توی کشور y پسر😅..اگه همینجا هم بخوایم حساب کنیم اون پسر اگر بزرگ شد شاید فامیلیشو عوض کنه مثلا از احمدی بکنه رادمنش اونوقت دیگه ادامه دهنده نسل خانوادش نیست؟😂..پس قضیه فامیلی کلا کنسله)

یا یکی دیگه گفته بود معلوم بود بعد دو تا دختر به قصد پسر بچه دار شدید چرا الکی میگید خوشحالیم از ۳ تا دختر😐(بارداری سومش اصلا ناخواسته بود)

یکی هم گفته بود دختر خوبه ولی دیگه نه سه تا😐

اخه این حرفا چیه😑

شاید یکی واقعا دوست داره ۳ تا دختر یا حتی ده تا دختر داشته باشه و کلا همه بچه هاش دختر باشه عین خود من

یکی هم دوست داره کل بچه هاش پسر باشن

درسته که هر جفتشون عزیزن و نعمت خدان ولی خب کلا قبل از بچه دار شدن ادم ممکنه بگه دوست دارم دختر باشه یا پسر باشه 

چرا بعضیا فکر میکنن اگه یکی دو تا دختر یا دو تا پسر داره اگه بازم باردار شد حتما به خاطر اینه که جنسیت مخالف داشته باشه؟

ممکنه اینجوری باشه ولی لزوما اینطور نیست

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

حق#  

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

افرین دقیقا 

https://harfeto.timefriend.net/16238796983979                                                                       من خیلیاتونو میشناسم 😊😉کاربر جدید نیستم 😃پس سعی کن کمتر دروغ بگی 😎🙃                             ورزش کن!                                                                 سالم بخور😋!                                                           کتاب خوب بخون نه هر کتابی !                                    همیشه سعی کن ی قدم از دیروزت جلوتر                   باشی!                                                                        خودتو دوست داشته باش هر جوری که بلدی این مهم ترین اصل زندگیه!💃👑            

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالم از جنسیت زدگی بهم میخوره.

خیلی هم دختر دلشون بخواد

دومین کاربریمه😁🍊کاربری اولمو مریم مقدسا ترکوندن😒؛یه مدته اومدم نینی سایت کرک و پرم ریخت بخدا😐با این وضع فرهنگی که ما داریم هیچوقت پیشرفت نمیکنیم🥴😐😑عضو انجمن مبارزه با عقاید قدیمی😑:فلان حیوون نحسه ،اومد نیومد داره بدی میاره با خودش😒باکره،بکارت(معادل کالای بکر و دست نخورده☺️)ناموس🤦🏻‍♀️(یچیزی مثل مال و اموال و همون کالا که باید یه اسمی داشته باشه و کسی مثل یه مرد مراقبش باشه چون خودش عقل و شعور و منطق و درک نداره )رمال😐😭سینزده نحسه،خوابنما شدیم،رفتیم پیش دعا نویس فلان کارو کرد،یا فلانی مارو طلسم کرد(😭🤲🏻)چون تو دختری /چون پسری،بختم بازه یا بستس،چرا شوهر گیرم نمیاد و کلهم ناله کردن از مجردی(مخصوصا نینی سایتیا که دیپلم گرفته نگرفته منتظر شوهرن😑🗡)پسر ندارم بچم دختر شد و چس ناله واسه دختر داشتن(که تا یه مدت فکر میکردم منقرض شدن)اعتقاد به سرنوشت.عطسه و صبر کردن بعدش ،چشم نظر،واستادن پشت در حجله عروس و داماد و منتظر دستمال خونی بودن!!😐😐.جهان سوم یک مکان نیست،یک طرز فکر است*

وقتی حتی از باردار بودنت شخصی ترین کارت همه رو با خبر میکنی حریم خصوصی نداری هر حرفی هر قضاوتی میشه اگر این مدل حساب کنیم ایران واقعا جهان سوم که افراد حریم خصوصی ندارن بقیه ش بماند 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

دقیقا 

ما خودمون سه تا دختر بودیم خیلی جاها تیکه شنیدیم مثلا میرفتیم مغازه میگفتن بچه های خودتونن مامانم میگفت اره میگفتن پسر ندارید نه 

ایشالله خدابهتون پسر بده 😐

حداروشکر مامانم همیشه بر خورد میکرد با این ادما برا همین میخام 3-4 تا دختر داشته باشم چش همه رو کور کنم

ولشون کن هرکی دیدی یه جنسیت رو تحقیر میکنه حالا چه پسر چه دختر بدون عقده ای و بدبخته . اینکه یه نفر یه جنس رو‌بیشتر دوست داشته باشه طبیعیه و مشکلی نداره اما تحقیر جنسیت فقط ناشی از عقده است 

belfijoon هستم