البته بلانسبت خانم ها و آقایون با فرهنگ و با شعور
امروز داشتم پستای یه بلاگر تو اینستا رو میدیدم اتفاقی یکی از پستای چند ماه پیششو دیدم که برای جشن تعیین جنسیت بچه سومش بود که متاسفانه سقط شد...دو تا دختر داره این سومی هم دختر بود و خب ابراز خوشحالی کرده بودن از داشتن سه تا دختر
حالا کامنتای خانوما رو خوندم واقعا اعصابم خورد شد.
خیلیا تو پیج پدره نوشته بودن الکی میگید خوشحالید که دختره مگه میشه مردی پسر نخواد
یا یکی نوشته بود حیف خانواده شما که ادامه دهنده نسل نداشته باشه😐(اینو هزار بار گفتم از لحاظ ژنتیکی هم دختر هم پسر ادامه دهنده هم پدرشه هم مادرش...اگه بحث فامیلیه که خیلی از کشورا فامیلی مادر رو بچس یا فامیلی هم پدر هم مادر...نمیشه مثلا توی کشور x ادامه دهنده نسل دختر باشه توی کشور y پسر😅..اگه همینجا هم بخوایم حساب کنیم اون پسر اگر بزرگ شد شاید فامیلیشو عوض کنه مثلا از احمدی بکنه رادمنش اونوقت دیگه ادامه دهنده نسل خانوادش نیست؟😂..پس قضیه فامیلی کلا کنسله)
یا یکی دیگه گفته بود معلوم بود بعد دو تا دختر به قصد پسر بچه دار شدید چرا الکی میگید خوشحالیم از ۳ تا دختر😐(بارداری سومش اصلا ناخواسته بود)
یکی هم گفته بود دختر خوبه ولی دیگه نه سه تا😐
اخه این حرفا چیه😑
شاید یکی واقعا دوست داره ۳ تا دختر یا حتی ده تا دختر داشته باشه و کلا همه بچه هاش دختر باشه عین خود من
یکی هم دوست داره کل بچه هاش پسر باشن
درسته که هر جفتشون عزیزن و نعمت خدان ولی خب کلا قبل از بچه دار شدن ادم ممکنه بگه دوست دارم دختر باشه یا پسر باشه
چرا بعضیا فکر میکنن اگه یکی دو تا دختر یا دو تا پسر داره اگه بازم باردار شد حتما به خاطر اینه که جنسیت مخالف داشته باشه؟
ممکنه اینجوری باشه ولی لزوما اینطور نیست