2777
2789

سلام من دوماهه دنبال خونم اگه تو در و همسایه یا مجتمع یا اشنا یا خودتون خونه اجاره لی قیمت مناسب دارید لطفا بهم معرفی کنید قیمتا افتضاح شده امسال پردیسان یا قم باشه مهم نیس فقط یه خونه خوب میخوام بالای شصت متر ،سرویس بهداشتیش داخل خونه باشه همکف پارکینگ دار کمد دیواری و انباری داشتهدباشه پولم سی چهل تو من پیش اجاره هم ۶۰۰تا۸۰۰تومن ،سه نفریم اگه موردی بود توخصوصی بهم پیام بدید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین طرفای زیتون پردیسان تو جاده کهک شاید بشه پیدا کنی

کار همسرم قمه سمت کهک خیلی دور میشه دیگه ، ولی سمت زیتون رفتم کلا تو املاکیا قیمتا فجیه اما تومجتمعها زیاد هست ازین موردا اما نه املاک میذارن نه تو دیوار سریع به اشناها یا تو همون مجتمع اجاره میدن میره ،بخاطر همین گفتم اینجا بگم بالاخره یکی شاید تو در و همسایه سراغ داشته باشه

این اپشنایی که گفتی توزنبیل اباده. باپول شما میشه یه 50 متر تونیروگاه پیداکرد

منم سمت نیروگاه تو قم میخواستم سمت شهرک فاطمیه و بلوار سوم خردادم رفتم نیس یا اگه هس خیلی خیلی وحشتناک و داغونن

منم سمت نیروگاه تو قم میخواستم سمت شهرک فاطمیه و بلوار سوم خردادم رفتم نیس یا اگه هس خیلی خیلی وحشتن ...

حالا بگردید بازپیدا میشه ولی زودتریکیوپیداکنید وبگیرید. نخوریدبه شهریورکه اصلاپیدانمیشه چون همه دنبال خونن باید توقعاتتوبیاری پایین قم قیامته مثلا پارکینگ میخای چیکارمیزاریدتو کوچه. کمد دیواری اینارم فراموش کن همینکه چهاردیواری تمیز باشه بایه اتاق خواب که وسایلاتو بریزی اون تو کافیه. اگه پردیسان زندگی کردی دیگه خونع مثل اونجاپیدانمیشه بااین پولا

ای بابا قیکتا چه بالا ش شده پس  مام باید بریم دنبال خونه هنوز نرفتیم  کجاها و گ ...

سمت امامزاده ابراهیم ،جوادالأمه ،همت،شهرک فاطمیه،شهرک امام حسین ،امام،کارگر،سوم خرداد ،اینارو کل املاکیاشو گشتیم دوماهه ،همش زیر زمینه که دوتا کابینت داره دستشوییش تو حیاطه سقف نم زده نور نداره انباری ندارن ،الانم دیگه نا امید شدم تو قم دارم تو پردیسان میگردم اینجا خونه ها شیک اما احاره های زیاد پول پیش زیاد ،کلا تو این دوماه تو دیوار هم گشتم هر سه چهار روز یبار یه مورد خوب تو دیوار میذارن که هرچی میزنی اشغالن اخرشم میگن اجاره رفت،خدا کمکمکن کنه فقط

حالا بگردید بازپیدا میشه ولی زودتریکیوپیداکنید وبگیرید. نخوریدبه شهریورکه اصلاپیدانمیشه چون همه دنبا ...

حالا پارکینگ و بیخیال بشم ،کمد دیواری یا انباری و نمیشه ادمی که بچه داره میدونی چقدر وسیله داره اتاقای کوچولو کلی اساس باید بریزی تو دلت همرو