2777
2789
عنوان

خانوما یه کمک بهم میکنید هفته 39

131 بازدید | 28 پست

خانوما هفته 39 هستم اما اصلا درد انقباض ندارم می خوام از دم کرده تخم شوید برای القای زایمان استفاده کنم زوده یا صبر کنم دردام شروع بشه؟ شما از چه روشی برای القای درد پیشنهاد میکنین؟ ممنون میشم کمکم کنید😊

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️🙏خدایا شکرت🙏❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترت چیزی نگفته ؟ 

سعی کن دمنوش و این چیزا نخوری مشکلی به وجود بیاره پیاده روی و پله بالا و پایین کن .

البته اینجا شنیدم بعضیا دکتر بهشون کپسول گل مغربی داده تو واژن گذاشتن تا دهانه رحم نرم بشه و باز بشه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

موقع دردات شربت زعفران رقیق بخور زوتر نخور خوب نیست

من از هفته ۳۸یه ق تخم شوید یه ق گل گاو زبان با نبات خوردم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

رو توپ برو باز میکنه پله بالا پایین انقدر برو دردت بگیره یا بشین پاشو ولی از اینجور جیزا استفاده نکن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بذار دردات خودش شروع بشه عزیزم.معاینه شدی؟دهانه رحمت باز نشده اصلا؟

رابطه داشته باش.

من شب بعد از رابطه کیسه ابم پاره شد 

الیته از قبل دهانه رحمم یک سانت باز بود.

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)

هیچی نخور به موقعش میاد ممکنه رو ضربان بچه اثر بزاره

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

خواستی ورزشارو انجام یده

یا پیاده روی خوبه

ولی از دم کرده و گرمی و این چیزا استفاده نکن بنظرم

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
میشه عزیزم سر زایمانت برا منم دعا کنی؟تازه سقط کردم دعا کن سال بعد بچه بغلم باشه.😢 ان شاالله که زا ...

چرا که نشه عزیزم حتما واست دعا میکنم َما ام برای من دعا کن که زایمان راحتی داشته باشم

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️🙏خدایا شکرت🙏❤️