2777
2789
عنوان

میخوام شوهرمو بایه خط دیگه امتحان کنم اما....

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 55 پست

منم دوس  دارم امتحان کنم ولی از پشیمونی بعدش میترسم

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داری سوقش میدی ب سمت خیانت

خیلی کار احمقانه ایه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

ا.... ق فاتحه زندگیت با یه بجه بخون... چقدر بعضی ها... نچ نچ نچ 

واقعا تو این گوشی هاتون چیکار میکنید هیچی یاد نمیگیرین؟ نمیدونید این کارتون زندگیتون داغون میکنه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

اصلا کار خوبی نیست به هیچ عنوان این کار رو انجام ندین

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

نکن اینکارو....... فقط باعث میشه نسبت بهش بدبین بشی

من پسرم....تا به منبع گرما و نور تبدیل نشوم آرام نمیگیرم ...می خواهم بدون وابستگی به آدما به  آنها گرما و انرژی بدهم...بدان...آدما نرمال نیستن...منم نیستم تو هم نیستی... خواهی نخواهی دنیا تازیانه های محکمی خواهد زد...اما مقاومت کن و تسلیم نشو...اگرم تسلیم شدی من درکت می کنم....خواهی نخواهی بزودی تنهای تنها می شوی .... اگه شخصیتتو رشد داده باشی از تنهاییت لذت می بری...خواهشاً کم نیار ...پاشو ... قدم هایت را محکم‌تر بردار....گرما ببخش و منبع حس خوب برای اطرافیانت باش...خدایا به شدت محتاج این سه خواسته ام کمکم کن به آنها برسم....اول :عشق واقعی بدون هوس دراز مدت....دوم: پولی که مرا به دنیایت مشغول نسازد و نیازامو باهاش برطرف کنم...سوم: آرامشی که با داشتن آن احساس هیچ کمبودی نکنم.

گلم اگه هنوز از علاقه ی همسرت به خودت اطلاع نداری پس چرا باهاش ازدواج کردی و بچه دار شدی 

خیلی این کار کودکانه است یاد بچگیم افتادم گوشی تازه اومده بود با گوشی مامانم و بابام همه رو امتحان میکردم 

آن کیست که از روی کرم با ما وفاداری کند... 

کاش از من امتحان میکردی من پارسال امتحان کردم پا نداد شایدم اصلا منو شناخته بود   فقد میم دادن خوبی    میای دوس بشیم اسمم مریم هست هیزچی زنگ   پیم    اون  پا نداد  ولی  باز دوس دارم      امتحان کنمش     ولی خط تدارم   اخلاقش تغیر کرده شوهرم  

سفارشات حنای شمارپذریفته میشود🌷🌷🌷    توصیف زندگی من 🙄کاربر خانوم   ۲۳ سالمہ ،این بگم ب عشقـ  ایمان ندارم   دلم یه همدم میخاست  ک همدمم مرد نبود ـاز همسرم متنفرم چون لیاقت منو نداشت ، اینو من نمیگم  و از خودم تعریف نمیکنم      این حرف های دیگرونہ چون از همسرم لطمہ خوردم  هم چیزم تباه شد ـ،،،  دیگه خونه پدرم ا رو نتخاب کردم  برای همیشہ    رو مهر طلاق ب شناسنامه ام بخوره دیگ  بریدم ـ باورم نمیشد کارم ب طلاق برسه هنوز  کار های   دادگاهیم انجام میدم طلاق نگرفتم    ،ولی کسی ازسرنوشت  خبر دار نیس  یہ  دختر ناز دارم  ک شب روزم با  دخترمہ  عاشق دخترمم و میبوسم  روے  دخترم را  یه موضو ع منو نارحت میکنه  همه میگن ببی فیس   چون   میگن بهت نمیخوره دخترت باشه 😬😐    چ خوبه   دخترم بزرگ بشه با هم درد دل کنیم  بعد مشکلات زندگیم عصبی شدم   ب شدت  خانوم مهربونی بودم  هنوزم هستم ولی فکر گذشته میاد سراغم روح روانم  داغون میشه   دلم میخاد بمیرم  این دعاے همیشگی منه    این متن هارو براے این نوشتم چون دیگردون میگن  بزاررامضات تا بشناسیمت منم احترام گزاشتم بهتون     این بگم  از رل و دوست پسررمتنفرم   ـ لطفا برای ارامشم  صلوات بفرس  ممنونم رفیقــ ❤ــــــــــــبعد شش ماه دوستان  اشتی کردم  انگار شوهرم منو دزدید  من راصی ب برگشت نبودم همین خستم زندگیم هنوز پاشیدس  حالم بد میشه   اون عنوان اولی از چند ماه پیشه ک خ نه بابا بودم ولی فعلا  تو یه اتاق سه در چهار  زندگی میکنم با شوهر   ک کلی منو دق میده دخترم گاهی از ترس چشمای خوشکلشو با دستاش میبنده  ک صحنه  دعوای مارو نبینه  شوهرم سگه تازه   سگ  بیابون شرف داره خدا نگه دار یه صل