2777
2789

همیشه می گفتم چرا اینقد مردا تو رانندگی خانوما رو اذیت می کنن ولی الان فهمیدم واقعا تو خیلی از مواقع حق دارن ما حتی به هم رحم نمی کنیم اون وقت میخوایم ....مثل ماجرای امروز منـ با مامانم بیرون بودیم رفتیم خونه داییم موقع برگشتن یه قسمتی هست خیلی تنگه جای یه ماشین بیشتر نمیشه داشتم میومدم بیرون بیشتر از نصف راه رو اومدم بعد یه زن بی فرهنگ میدید من اومدم اون میتونست اونجا بمونه تا بیام بیرون ولی عمدا اومد داخل روبروم وایساد منم گفتم اون بخواد دنده عقب بگیره راحته صافه ولی من تو سربالایی میفتادم بعدم نباید میومد یهو ضبطو روشن کردبا صدای بلند همونجا وایستاد بعدم هی گاز میداد میومد جلو که من برم عقب اخرشم با یه بدبختی اومدم عقب بیرون از کوچه بهش گفتم خیلی بی فرهنگی شیشه رو داد بالا گازشو گرفت رفت

کاربر قدیمیم کاربری قبلیمو ترکوندن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق تقدم رو باید رعایت کنی ، اینکه انتظار داشته باشی بهت رحم کنن اشتباهه . دنیا رو قوانین اداره میکنه نه احساسات . درستش هم همینه .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

عزیزم تا حدی موافقم. من از اقایون توقعی ندارم ولی خانما باید بهتر با هم همکاری کنن. من خودم هنیشه چون دست فرمون خودم خوبه، با خانما بیشتر همکاری میکنم‌. از حقم میگذرم و دتده عقب میگیرم حتی اکه واسه اون راحت تر باشه. 

ولی این بی فرهنگیا در اقایون ببشتره. فقط در خانما بیشتر ب چشم‌میاد. ما از خانما توقع رفتار معقول تر داریم. مثلا همسر من میگه معمولا خانما بیشتر ماسک میزنن و بیشتر قوانین اجتناعی رعایت میکنن

موی اندر شیر خالص زود پیدا میشود

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
شاید مقصر شما بودی

میگم کوچه بود من بیشتر راه رو اومده بودم یه کم دیگه مونده بود که برسم سر کوچه اون دید من دارم میام پیچید تو کوچه 

حق تقدم رو باید رعایت کنی ، اینکه انتظار داشته باشی بهت رحم کنن اشتباهه . دنیا رو قوانین اداره میکنه ...

وقتی منم نزدیک سر کوچم بعد اون جا داره که همونجا بمونه چرا میپیچه تو کوچه روبروم وایسه مجبور بشم تو سربالایی دنده عقب بگیرم 

منظورم اینه که شاید کوچه از طرف شما ورود ممنوع بوده

نه فقط همین یه راهو داره از دو طرف میان فقط چون از سر کوچه مشخصه باید اونی که هنوز نیومده بمونه تا اون بیاد بیرون بارها اومدم خودم باشم یا یکی دیگه ولی قشنگ مشخص بود عمدا اینکارو کرد

نه فقط همین یه راهو داره از دو طرف میان فقط چون از سر کوچه مشخصه باید اونی که هنوز نیومده بمونه تا ا ...

امکان نداره کوچه دوطرفه ورود ممنوع نداشته باشه یه طرفش

گروه تلگرام 
امکان نداره کوچه دوطرفه ورود ممنوع نداشته باشه یه طرفش

حیاط مجتمع بود ولی مثل حالت یه کوچس اصولا از طرف در اصلی یه راه دیگه داره که من همیشه از اون طرف میام موقع بیرون اومدم از همون طرف که ماشینا رو پارک می کنن بیرون میام