2777
2789
عنوان

علائم بارداری و پریود

153 بازدید | 13 پست

دوستان میخوام بدونم کسی همچین تجربه ای داشته 

علائم بارداری حدود ده روز قبل از پریود تو اولین اقدام داشته باشه 

مثل: سرگیجه، تهوع، میل شدید به غذا، درد سمت چپ، زیر دل و کمر، خواب الودگی و خستگی، درد معده و ترش کردن معده و گاهی تنگی نفس اما سر موعد پریود بشه ؟

همچین تجربه ای داشتین ؟ پیش دکتر رفتین علتشو گفته چی می تونه باشه ؟ 

چیزی راجع به توهم بارداری شنیدی ؟ منکه خیلی دچارش شدم تقریباً هر ماه . همش احساس می کردم باردارم کلی علائم در خودم پیدا می کردم و کلی سرچ می کردم و کلی ذوق می کردم و احساس خوبی پیدا می کردم و .... بعد پریود میشدم و همه اون تفکراتم به باد می رفت و داغون میشدم . تا پریودت چند روز به تأخیر نیفتاده نه بی بی چک استفاده کن نه آزمایش بده نه بهش فکر کن . انشالله به مراد دل برسی منو هم دعا کن خیلی خسته ام از جواب های آزمایش و بی بی چک های منفی

چیزی راجع به توهم بارداری شنیدی ؟ منکه خیلی دچارش شدم تقریباً هر ماه . همش احساس می کردم باردارم کلی ...

منم ک عین خودتم با کلی بی بی چک منفی و سطل اشغال پر از اینا و کلی غصه و حسرت 😔😔😔😔

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماه پیش سقط شش هفته داشتم علائم فقط دو تا چیز داشتم خواب آلودگی شدید چند روز قبل موعد شروع شد و سرگیجه که یک هفته ده روز قبل موعدم شروع شده بود(درد سینه ام هم تا موعد پری ادامه داشت و خوب نشد ولی شدید نبود) 

این ماه هم کلی علائم دارم الان و یک روز تاخیر بی بی چکم ولی منفی😢

کاربر خیییلیییی قدیمی، 📌عضویت قبل👈 93😯(چقدر روزها و ماه ها و سالها زود میگذره😬). 📎سه ساله منتظرم... برای زود باردار شدنم صلوات میفرستی دوست عزیزم؟ 🌹
منم ک عین خودتم با کلی بی بی چک منفی و سطل اشغال پر از اینا و کلی غصه و حسرت 😔😔😔😔

وای خیلی بده میدونم چی میگی . الان دیگه به شوهرم نمیگم حداقل اون بیچاره را توی این استرس ها و نا امیدی ها شریک نکنم ولی از حالم میفهمه بازم یه خبر بدی دارم . حالم قبل و بعد از بی بی چک خیلی فرق می کنه قبلش یه نشاط خاصی دارم و بعدش از همه چی متنفر میشم تا بازم زمان بگذره و احساس کنم باز هم باردارم تا حالم خوب بشه . 

چیزی راجع به توهم بارداری شنیدی ؟ منکه خیلی دچارش شدم تقریباً هر ماه . همش احساس می کردم باردارم کلی ...

خب براش چرا دکتر نمیرین.. علتشو بپرسین

؟ من اصلا منتظر بودم علائم بعد از موعد باشه تلقین هم نداشتم بگم دچار تقلین شدم. متعجبم 

وای خیلی بده میدونم چی میگی . الان دیگه به شوهرم نمیگم حداقل اون بیچاره را توی این استرس ها و نا امی ...

منم دیگه خجالت میکشم بگم بی بی بخره برام 

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......
دیگه نخر . صبر داشته باش . انشالله به موقعش میخری . یه هفته بزار کامل انشالله از وقت پریودت بگذره بع ...

یدونه نگهداشتم با یه دنیا امید  پریودام نامنظم شده ۱۰ روز ۱۰ روز یا ۱۶ روز عقب میافته من دوره هام ۲۵ روزه بود سر موقع پارسال یه سقط داشتم بعد اون اینجور شد ۱۱ تیر باید پریود شم از الان سینه دردش اومده 😔

انشالله که خیره 

ممنونم عزیزم از دلداریت 

من فقط بهت بگم عمرا تا چند روز از پریودم که گذشت بیبی چک استفاده نمیکنم و نخواهم کرد..

ببین این علائم وجود داره ممکنه هورمون هات هم بهم بریزه به اخرین چیز که فکر میکنی بارداری باشه.... چون بعد اگه اینطور نباشه تو ذوقت میخوره... بیخیال و آزاد باش...

من فقط بهت بگم عمرا تا چند روز از پریودم که گذشت بیبی چک استفاده نمیکنم و نخواهم کرد.. ببین این علا ...

قصد دارم برای این سری فکرمو ازاد کنم و به چیزای دیگ فکر کنم... ممنون میشم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید