2777
2789
عنوان

یا میمونی و باهام میسازی یا برو

127 بازدید | 7 پست

با نامزدم دعوا کردم تو اوج عصبانیت بهش گفتم از خیلی چیزا محرومم کردی الان میگه من غیرتیم دوست ندارم زنم بره بیرون ارایش غلیظ کنه مانتو کوتاه بپوشه یا بدون اطلاعم بره بیرون من همینم فکراتو بکن یا میمونی و قبولم میکنی یا راهمون جداس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به خودت داره

مثلا من خودمو میشناسم که با همچین آدمایی نمیتونم زندگی کنم ولی ممکنه یکی مشکل نداشته باشه

ببین خودت چجوری هستی

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
بنظرت عشق مهمتره یا این چیزا؟!

عشق مهمه ولی عشق اولش قشنگ به نظر میاد و

باعث میشه آدم چشمشو ببنده رو این چیزا

نظر منه

همه چیزو در نظر بگیر و تصمیم درستی بگیر

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

یکی مثل من خودشو میشناسه و این آدما رو از خودش دور میکنه و اینجوری خوشحال تر و موفق تره

یکی هم خودشو میشناسه که میتونه این شرایطو قبول کنه

و با ازدواج کردن باهاشون خوشبخت میشه

موفق باشید

نامزدی برای آشنایی هست، ایشون آب پاکی رو ریختن اگر امتیازهای زیادی داره میتونی به حرفهاش فکرکنی تصمیم بگیری، اگر وابسته ای بهش فعلا جوابشو نده ببین خودش سراغت میاد یا نه، معلوم میشه چقدر حرفش جدیه