2777
2789
عنوان

کیا مشکل من رو دارن؟

93 بازدید | 10 پست

سلام دخترا من مدتیه که مثل قبل مهربون نیستم و خیلی جدی و رک شدم و محبتم برای مادرم و پدرم و شوهرمه و بچه هام اگر نه خواهر و برادر و خانواده شوهر در کل فامیل درجه ۱ نه ب طور کل قطع رابطه کردم و ب دوستانم پناه اوردم و با دوستانم گروه داشتیم تااینکه دیدم هیچ کدومشون فعال نیستن خوب بهم محل نمیدن باهام سوخی نمیکنن سعی میکنن توی ذوقم بزنن شایدم من برداشتم اشتباهه واقعا نمیدونم نظر شما چیع بهترین دوست آدم کی میتونه باشه شما چکار میکنید منظورم اینه حد ارتباطتون با دیگران در چه حده چقدر تفریحات دارید منظورم از تفریحات سرگرمی هاتون چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصور کن همین الان خدای نکرده  یه مشکل از نظر سلامتی پیدا کردی و نیاز به یه عمل جراحی سنگین داری

فکر میکنی کی بعد عمل که از شدت درد حتی نمیتونی راه بری میاد بهت برسه

کی با جون و دل حاضره تو این کرونا بیاد بیمارستان کنارت

واقعا هیچ کس مثل خانواده و فامیل نمیشه

دوست خوبه ها ولی نه اینکه به خاطرش خانواده رو بذاری کنار

خانواده بیشتر به دردت میخورن

تصور کن همین الان خدای نکرده  یه مشکل از نظر سلامتی پیدا کردی و نیاز به یه عمل جراحی سنگین داری ...

تصور میکنم خرف شماهم درسته اما تانزدیکشون میشم ازم تدقع میکنن اخلاقمم جوریه خودم پا میدم ک ازم توقع میکنم یعنی کاری ک از دستم برنمیاد رو الکی تعارف میکنم و ب هر بدبختی شده انجامش میدم