2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشقشم. دوخته بودمش. ساتن، ساده، رو کمرش ی پاپیون کوچولو. استین بلند. یجورایی شبیه لباس عروس مگان. اما پف دار

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بدون آستین ونگین داربود باپف متوسط . ولی اونی که اون موقع دوست داشتم بود.۵سال پیش باقیمت خیییلی پایین اجاره کردیم که بعدش همسرم کلی غرزدکه چرانخریدم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من کلا خودم دوست نداشتم عروسی بگیرم

ولی خب گرفتیم

همه کارای عروسی رو هم تقریبا تو دو هفته جمع کردیم 

بجز تالار 

لباس عروسم هم بد نبود

کلا چون زیاد خوشم نمیومد و نمیاد از عروسی برای خودم مهم نبود

دکلته بود پیراهنم

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

من روزی که رفتم ببینم لباسارو اول دست گذاشتم رو یکی بعد گفتن اینو گرفتن

منم ناراحت شدم یکی که به دلم نبود انتخاب کردم

بعد دو روز قبل عروسیم که واسه پاکسازی و رنگ مو و اینا رفته بودم ی دختری اونجا‌بود که همون شب عروسیش بود اون لباسه هم تنش بود

بهش گفتم تو رو خدا من عاشق اینم فردا صبح ببر بده مزون که بشورن من پس فردا بیام ببرمش

اونم خانومی کرد قول داد و دو روز بعدش که من رفتم لباس عروسمو بگیرم دیدم این لباس مورد علاقم داره تو تن مانکن بهم چشمک میزنه😍😍😍

خلاصه گفتم اونو میخوام و تاجمم عوض کردم که به اون لباس بیاد و هزینه لشم دو برابر شد کلا😂

لباسه هم بالا تنه اش کلا سنگ ریز بود و پایین تنه ساده و تور

ولی ۷.۸سال پیش دوس داشتم اگه میخواستم عروسی بگیرم لباس عروسیم کوتاه و بالای زانو باشه.اون زمان همه مسخره میکردن.میگفتن وااای چه زشت و فلان.حالا الان مد شده همه به به چه چه میکنن

تورو سننه قربونت برم!!!!