2777
2789
عنوان

اولین بار چیشد که عاشق شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 35 پست

این یه حقیقت خنده دار یا شاید تلخ باشه..اما بهم بی محلی میکرد عاشقش شدم بعدش ک خاستگار برام اومد احساس خطر کرد همون روز اومد خواستگاری فهمیدم اونم عاشقمه ...

به امید روزای خوب😍❤🧡💛💚💙💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چون حوصله ندارم بذار اخرشو بگم

خلاصه که الان یه بچه داریم اسمش مهرساست😍👌

این خلاصه گویی رو واسه همه ی ادمایی که میخوان به عشقشون برسن آرزو میکنم همه ی ادما سزاوار عشق واقعی هستن♥️

🌈♥️And you are like a rainbow in my life

دقیق نمیدونم

خیلی پیش هم بودیم ولی برام مثل بقیه بود

ولی به خودم اومدم دیدم هر دیقه دارم بهش فکر میکنم و خوابشو میبینم، دلتنگش میشم و باهاش رویا پردازی میکنم، با همه فرق داشت

ولی میدونم ظاهرش برای خیلی مهم نبود اما با دیدنش قلبم یجوری میشد

حس قشنگیه❤

الان ک بیشتر فک میکنم میگم عاشق چیش شدم من😂

البته دور از شوخی عاشق شوخ طبیش شدم😂😶

دا هشساد منی سوویندیرمیر نینماخ اولار           ♧ تورکون دیلی تک سوگیلی ایستگلی دیل اولمازاوزگه دیلی قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز❤.......در حال تحصیل♡♧جانیم اولان گونجان منیمسن❤🖇
نمیدونم به هم رسیدین یانه.ولی اگه نرسیده بودنی میتونستی فراموشش کنی؟چقد زمان میبرد؟

رسیدیم.چشمام کار خودشو کرد.اگر میخواستم فراموشش کنم قطعا سخت بود ولی زمان حل میکرد مشکل و.زمان دوای هر درده

تورو سننه قربونت برم!!!!

اولین چیزی که توجهمو جلب کرد 

کفشاش و لباساش خیلی تمیز و مرتب بودن، یه ادکلن خوشبویی ام زده بود

هی یواشکی میخاستم بو بکشم 

کفشاش ولی واقعا تمیز بود الانم همینجوریه همیشه کفشاش انگار نو عه 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

اولین بار حرف زدنش خیلی رمانتیک بعد احوالپرسی ب خواهر بزرگم گفت زیاد میبینمت ولی س... اسم خودم اصلن خیلی کم پیش میادخواهرم گفت اون شده خانم اصلن نمیاد بیرون اینا با من بودن ها

بعدش بم گفتش ک حالا ک شدی خانم منم اقات کن جلو ابجیم😲

گفتم برا هر کسی نمیگیره متنفر شدم ازش بعد ی مدت شمارمو از داداشم گرفت و داستان زندگی منو همسری شروع شد از تنفر ب عشق

اینم بگم پسر عمومه😍😍

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!