2777
2789
عنوان

یه استرسی افتاده به جونم😭😭😭

144 بازدید | 19 پست

خانما دارم از استرس هلاک میشم دلشوره دارم تو دلم دارن رخت میشورن

یکی از اقوام نزدیک شوهرم به شدت مریضه وحالش وخیمه شوهرم با پسر اون آقا رفتن بیمارستان دیدنش 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله خیر باشه  براشون حمدشفا و سوره قدر خوندم

ممنون عزیزم فدای محبتت 

من این حالت قبلا سر خاله عزیزم داشتم دارم سکته میکنم خدا از رو زمین برداره این سرطان کوفتی رووووو

چیکار کنم آروم شم شوهرم نذاشت منم باهاش برم گفت تمام نگیر

عزیزدلم 

یک ایت الکرسی بخون و همه رو بسپر به خدا خدا همه رو حفظ کنه .

برویک دلنوشته آرام بخش بخور و فیلم طنز ببین 

بد به دلت راه نده 

حواست باشه از هر جی بترسی سرت میاد

عزیزدلم  یک ایت الکرسی بخون و همه رو بسپر به خدا خدا همه رو حفظ کنه . برویک دلنوشته آرام بخش ...

ممنون عزیزم کارم از ترسو این حرفا گذشته من قبلاً این اتفاق و یکبار تجربه کردم الآنم باز برای یه عزیز دیگه همون مدل وااااای خدااااا

چیکار کنم آروم شم شوهرم نذاشت منم باهاش برم گفت تمام نگیر

چشاتو ببند اهنگ بذار ،یا صدای طبیعت گوش کن،وضو بگیر نماز بخون،قران بخون اروم میشی

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

ممنون عزیزم کارم از ترسو این حرفا گذشته من قبلاً این اتفاق و یکبار تجربه کردم الآنم باز برای یه عزیز ...

قربونت بشم اخه همه چیز دست خداجونه من و تو که با ترس و اینکه خودمون عذاب بدیم نمیتونیم چیزی و درست کنیم .

برو دورکعت نماز بخون انشا الله خدا آرومت میکنه عزیزدلم

قربونت بشم اخه همه چیز دست خداجونه من و تو که با ترس و اینکه خودمون عذاب بدیم نمیتونیم چیزی و درست ک ...

فدای مهربونیت ممنون اصلا دوست ندارم اینطوری بشه اما دست خودم نیست انگار تو ناخودآگاه ذهنم دوباره اون روزا زنده شده اون استرسو دلهره

ممنون شرایط اخریارو ندارم 😭

شایداهنگ غمگین گوش بدی گریه کنی سبک شیا

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...