2777
2789

تولید کننده هست کار برا مشتری فرستاده طرف از دستش افتاده و کار شکسته.پیاماشو خوندم نوشته وای اقای فلانی چقدر بد شانسم و فلان و بیسان از دستم افتاد شکست.شوهرمم گفته عیب نداره یه کار دیگه میزنم براتون میفرستم.منم عصبانی شدم گفتم تو چرا باید ترحم کنی مگه خالته یا عمته ک گفتی برات میزنم بازخلاصه ی دعوای بد کردیم

حالا توروخدا بگین من زیادی بدم و حساس شدم یا اون نباید این دلسوزیارو نسبت ب خانومای دیگه داشته باشه!!!

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داشتی والا

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ناراحت نشو ولی خاک بر سر مردی ک اینجوریه با شوهر خودم .شوهر بیشعور منم اینجوریه 😞

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

حق با شوهرت 

چون شما دخالت تو کارش نکن درست شما دلت میسوزه برای وقت و سرمایش اما یه مثل هست که میگه هر کوری جلوی پاش بهتر میبینه وقتی اون اون حرف میزنه حتما فکرش هم کرده

والا شما  صدرصد شاغل نیستی؟؟؟ وگرنه این نمی گفتی

ادم برای جلب مشتری اش همیشه یه جورایی هواشو داره منظورم اینکه گاهی کمتر حساب می کنه یا یدونه اشانتیون میده 

نه اینکه منظوری داشته باشه نه بلکه راهای جذب مشتری هست 

داخل همه کلاس ها بازاریابی همین میگن

حق با شوهرت  چون شما دخالت تو کارش نکن درست شما دلت میسوزه برای وقت و سرمایش اما یه مثل هست که ...

عاخه بهم میگه تو حساسی تو فلانی تو بدی تو فکرت مشکل داره

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻