2777
2789
عنوان

پدرم رو دعا کنید کرونا

95 بازدید | 11 پست

سلام دوستان پدر من کرونا گرفتن امشب رفتن دکتر گفتن ۲۰ درصد ریه ش درگیر شده و دیابت داره عاجزانه ازتون درخواست میکنم برای سلامتیش دعا کنید ..حتی شده یه صلوات بفرستین بابام همه چیز منه اگ نباشه حتی ی ثانیه من میمیرم 

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم منم کرونا گرفته بود اینطوری بگم ک خدا دوباره بهمون بخشیدش امیدوارم خدا پدرشمارو هم بهتون ببخش ...

ممنون عزیزم انشالله

ان شاءالله ک ب زودی خوب میشن...نگران نباش.خدا صبرش بده من هفت درصد ریه هام درگیرن خیلی اذیت شدم...آب هویج آب سیب آویشن بابونه قرص جوشان  ویتامین دی سوپ کباب بدون چربی   وچیزایی ک واسش مفیده بش بدین ب امید خدا خیلی زود خوب میشن نگران نباشید

خودت باش،قرار نیست همه ازت خوششون بیاد.👍💙لینک حذف تاپیک ها

ایشاللله خوب میشنمیشنپدر منم 40 درصد ریش درگیر شد بستری شد 4 روز الان خوبه مرخص شده 1 هفته استراحت میکنه مادرم فعلا درگیره دیابت هم داره سرفه خلط داره برا منم دعا کنید مادرم خوب بشه❤💙💚💛

برادر منم همینطور😔😔😔 الان میخوام نماز بخونم حتما دعا میکنم براش شمام برای داداشم دعا کنین اجرتون با امام حسین🤲

میشه برا قبولیم تو کنکور یدونه صلواتمهمونم کنی؟                    ..*..*..*..*...*....حاجت روا شی😍❤....*...*..*...*..*...*..         
علائمش چی بود که سیتی داد  ما هم خانوادگی درگیریم پدرم آسم داره 😢

فقط سرفه میکرد

حتما بگید سیتی بنویسه براشون دکتر

برادر منم همینطور😔😔😔 الان میخوام نماز بخونم حتما دعا میکنم براش شمام برای داداشم دعا کنین اجرتون ...

ممنونم واقعا چشم دعا میکنم من

ایشاللله خوب میشنمیشنپدر منم 40 درصد ریش درگیر شد بستری شد 4 روز الان خوبه مرخص شده 1 هفته استراحت م ...

انشالله

واقعا شکر ک حال پدرتون خوب شده خیلی خوشحالم